2024 m. vasario 2 d., penktadienis

knygos apžvalga | Katee Robert „The Sea Witch“ | Wicked Villains 5

Autoriai: Katee Robert
Pavadinimas: The Sea Witch
Serija: Wicked Villains 5
Žanras: Perpasakojimas; BDSM romanas
Įvertinimas: 3/5 | Goodreads

Skaitau, kaip Piktadarys“ teminį mėnesį pradėjau su Katee Robert penkta Wicked Villains knyga, „The Sea Witch“. Vis dar ne visai suprantu, kodėl ar kaip šios knygos yra perpasakojimai, bet ką jau čia. Skaitosi bent neblogai, dabar kai blogiausios jau – praeity (dar viena liko, tikiuosi neprisišnekėjau).

Apie Knygą: Ursa gavo Jūrų Raganos pravardę dėl mėgstamiausio būdo nusikratyti priešais, net tada, kai neturėjo jokios prieigos prie jūros. Moteris privalėjo būti negailestinga, kad išgyventų šiame plėšrūniškame pasaulyje. Ypač po to, kai ją išdavė vienas geriausių jos draugų. Kuo iš vis galima pasikliauti, jei negali pasikliauti tais, kuriuos vadini draugais? Prisiekusi atkeršyti Ursa laukė ir statė savo nusikalstamą imperiją, augino galią ir ieškojo geriausios vietos durklui. Iki, pagaliau, planas gavo pajudėti, kai tarpdury pasirodė Zari, Ursos senojo draugo dukra. Čia atviliota Žaviojo Princo melų.

Mano Nuomonė: Pakankamai įdomi, kad būtų lengva sekti siužetą, ne tokia įdomi, kad labai prikaustytų. Veikėjai – paprasti, su savo funkcijomis, be jokių netikėtumų. Tiesmukas siekis ir tiesus kelias iki jo. Didžiausias minusas šioje buvo tas, kad jau labai nusibodo labai vienodi veikėjai, net jei išoriškai ir įvairūs, vidiniais monologais – bene identiški. Pati istorija truputį gal ir netikėta. Mažosios Undinėlės archetipą į Hadą atveja gera širdis, noras išpirkti iš kontrakto mylimą vaikiną, tą patį Žavųjį Princą kurio vardo nebeatsimenu. O čia ima ir paaiškėja, koks gilus tas jos naivumas. Kol kas mėgstamiausia daugumos šių knygų dalis yra ta, kad du bosai labai dažnai tiesiog pakalba ir tuo baigiasi jų ten vos ne dešimtmečius trukę vaidai. 

Skaičiau daug blogesnių, ši gali sau turėtis 3/5.

Instagram



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.