2022 m. lapkričio 23 d., trečiadienis

knygos apžvalga | Hideyuki Kikuchi "Vampire Hunter D: Tale of the Dead Town" | Vampire Hunter D 4

Autoriai: Hideyuki Kikuchi
Pavadinimas: Tale of the Dead Town
Serija: Vampire Hunter D 4
Žanras: Mokslinė Fantastika; Vampyrai
Psl.: 201
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Yra tik kelios Hideyuki Kikuchi serijos Vampire Hunter D knygos, kurias galiu gauti ir perskaityti, tad esu užsibrėžęs tą ir padaryti. Dabar baigiau ketvirtą, pavadinimu Vampire Hunter D: Tale of the Dead Town.

Apie Knygą: Keliaujantis miestas, visas metropolis, nežinomu kursu ir labai griežtomis įlaipinimo ir išlaipinimo taisyklėmis, dėl kurių ir pats D vos neliko už durų... Tik, kad nepaisant viso miesto saugumo ir galimybės patikrinti absoliučiai visus ten gyvenančius, panašu jog tarp jų įsiveisė vampyras. D darbas jį rasti, sunaikinti ir, jei pavyks, išsiaiškinti iš kur gi jis po galais čia atsirado.

Mano Nuomonė: Jei dar neįspėjau, tai leiskit įspėti dabar, nežaiskit gėrimo žaidimo išgeriant kas kart, kai D pavadinamas gražuoliu, nes atsidursit ligoninėj. Labai, vis dar, erzinantis reiškinys, besikartojantis tokiu pat kiekiu per jas visas. Bet nepaisant jo, ši knyga buvo labai nebloga. Įdomi mintis, apie keliaujantį miestą, kurio uždarumas, sava ekosistema, sienos ir nuolatinis judėjimas turėjo užtikrinti gyventojų saugumą nuo siaubų už tų sienų ribų. Ir užteko tik menkiausios bėdos, kad tos saugios sienos taptu mirtinais spąstais.

Neblogai susiskaitė, 4 iš 5

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.