2022 m. lapkričio 25 d., penktadienis

knygos apžvalga | David Haynes "The Bookshop from Hell"

Autoriai: David Haynes
Pavadinimas: The Bookshop from Hell
Serija: -
Žanras: Siaubo knygos; Paranormalu
Psl.: 227
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Jau nebepamenu, ko ieškojau originaliai, kai radau David Haynes knygą "The bookshop from hell", bet ir pavadinimas, ir anotacija - suintrigavo, tad pasiėmiau paskaityti.

Apie Knygą: Mažame ir šiaip jau saugiame miestelyje duris atveria naujas knygynas. Bene visi spekuliuoja, jog paklausos jam čia neatsiras ir senyvam jo savininkui - teks užsidaryti. Ten bene niekad nėra elektros, o ir durys - retai atrakintos. Bet štai, vienas po kito, miestelėnai vis gauna prisėsti su knyga. Knyga, kurią gavo dovanų. Knyga, kurios jie nebegali padėti, palikti, nes joje užrašyta istorija skirta tik jiems ir labai aiškiai apibrėžia tolimesnius skaitytojo veiksmus...

Mano Nuomonė: Labai klasikinė istorija, kur kokia nors ten demoniška būtybė ima traukioti žmonių, ramių ir paprastų, stygas ir groti tamsiausiais jų troškimais. Kas sukelia masinę isteriją, gal net žudynes. Ir nors nebuvo labai įdomu, knyga skaitėsi lengvai ir greitai: nieko nereikėjo spręsti, prisiminti, sverti ir galvoti. Užteko tik skaityti ir laukti, kol viskas išsirutulios. Sakyčiau, visai neblogai.

Tvirtas 4/5.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.