2022 m. lapkričio 30 d., trečiadienis

knygos apžvalga | Hideyuki Kikuchi "Pilgrimage of the Sacred and the Profane" | Vampyrų Medžiotojas D 6

Autoriai: Hideyuki Kikuchi
Pavadinimas: Pilgrimage of the Sacred and the Profane
Serija: Vampyrų Medžiotojas D 6
Žanras: Mokslinė Fantastika; Vampyrai
Psl.: 206
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Hideyuki Kikuchi knyga "Pilgrimage of the Sacred and the Profane" yra paskutinė mano turima Vampire Hunter D knyga, nors jų pačių dar tikrai labai daug. Kol kas - viskas taip pat. Puiki mintis, vidutiniškas parašymas.

Apie Knygą: Senelės Viper vardas gerai žinomas tiems, kam reikia persiųsti ką nors svarbaus, net ir per itin pavojingas vietoves. Bet tolimoje lūmanti dykuma ir dabartinė jos užduotis moterį priverčia apsidrausti ieškant papildomos pagalbos. Pagalbos iš tokių, kaip D, vampyrų medžiotojo, apie kurio įgūdžius girdėjo net šiame užkampyje. Tai nėra toks darbas, kurio D paprastai imtųsi, bet smalsumas, matyt, priveikia: Senelė Viper gabena merginą, kuria kelis metus įkalintą savo pilyje laikė vampyrai...

Mano Nuomonė: Problemos - tos pačios. Prastas parašymas, su pernelyg dideliu protagonisto grožio brukimu. Bet visa kita buvo puiku. Įdomi nauja vieta, daugiau informacijos apie pasaulį, bei jame įvykusius pokyčius, kurie tik dar kartą primena, jog ši knyga - nėra fantastinė, tai mokslinė fantastika, unikali ir neįprasta, kaip koks Warhammer 40k, bet ir su tuo - nesulyginama. Pats D irgi parodė daugiau žmogiškumo, lyg daugiau kalbėjo, nežinau net. O veiksmo joje, kaip visada, pilni lapai.

Kai turėsiu daugiau, tikrai skaitysiu toliau, o kol kas - jau stipresnis 4 iš 5.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.