2022 m. lapkričio 29 d., antradienis

knygos apžvalga | Hideyuki Kikuchi "Vampire Hunter D: The Stuff of Dreams" | Vampire Hunter D 5

Autoriai: Hideyuki Kikuchi
Pavadinimas: The Stuff of Dreams
Serija: Vampire Hunter D 5
Žanras: Mokslinė Fantastika; Vampyrai
Psl.: 204
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Perskaičiau Hideyuki Kikuchi knygą "Vampire Hunter D: The Stuff of Dreams", penktą Vampyrų Medžiotojo D serijoje. Ir nors patys istorijų parašymai vis dar labai vidutiniški, smagu, kad nuotykiai labai radikaliai skiriasi ir yra savitai įdomūs.

Apie Knygą: D iškviečiamas į miestelį, kurį būtų galima laikyti prieglobsčiu, saugia vieta labai nesaugiame pasaulyje, kur net Aukštuomenė, t.y. vampyrai, taikiai gyveno su žmonėmis. Kažkada. Dabar gi žmonės čia gyvena vieni ir nėra pačios geriausios nuomonės apie vampyrus, ką galimai tiek trikdo, tiek ir kursto kažkada vampyro įkąsta mergina, užmigusi amžinu miegu jau trisdešimčiai metų. Panašu, kad ji ir iškvietė D. Tik, deja, niekas nežino kam.

Mano Nuomonė: Skaitosi nelabai įdomiai, ir pati istorija sumegzta gan vidutiniškai, bet daug gerų ir neįprastų idėjų, dėl kurių man vis dar nenusibodo. Šioje knygoje - sunku atskirti kas yra sapnas, kas realybė, istorija pateikiama bene sluoksniais, kur bandai durstyti galus į tolimesnius ir viliesi, kad nesuklydai. Įdomi aplinka, neįprastai gražiai aprašyti vaizdai ir tiesiog siutinantis D grožis dėl kurio visi alpsta. Jūs neįsivaizduojat, kaip labai aš laukiu jo paties istorijos pagvildenimo. 

Toks vidutinis 4/5, kur dar ne trys.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.