2022 m. rugsėjo 30 d., penktadienis

knygos apžvalga | V.E. Schwab "Bridge of Souls" | Cassidy Blake 3

Autoriai: V.E. Schwab
Pavadinimas: Bridge of Souls
Serija: Cassidy Blake 3
Žanras: Miesto Fantastika; Paranormalu
Psl.: 304
Įvertinimas: 3/5 | Goodreads

Jau beveik Spalis, vienintelis rudens mėnuo, kuris man patinka. Paplūsta tada visur siaubų ir baubų aprašymai, apžvalgos. O, kad vaibą jau jaučiu, tai realiai jau ir pradedu su V.E. Schwab knyga "Bridge of Souls", trečia Cassidy Blake serijoje.

Apie Knygą: Kesidės (Cassidy) šeima, su savo paranormalių įvykių šou, keliauja į Naująjį Orleaną, kur ieškos antgamtinių reiškinių įrodymų. Deja, Kesidei net ieškoti nereikia, tie antgamtiniai, visokie, patys ją susiranda. Kartais tam, kad ji jiems padėtų. O kartais tam, kad ją pačią pasiimtu anapilin, kaip būtent ir nutiko čia...

Mano Nuomonė: Per dvi knygas ir pusę pasaulio, tiek prireikė, kad kažkokia pikta dvaselė susiprastų, jog reikia Kesidę sumedžioti dėl to, kad ji išgyveno. Apskaitininkai anapily tikrai ne kažką. Tada gi, vos radę vaiką vėl pametė, ir dar iki tokio lygio, kad jai su drauge teko gerokai parėkauti, kad prisišauktų tą mirties dvasią, tai taip, kažkaip, keistai viskas. Būčiau daug mieliau skaitęs apie ką nors labiau susijusio su pačiu Naujuoju Orleanu, pagarsėjusiu Voodoo magija, vampyrais ir kitokiais mitais.

Kol kas silpniausia serijoje, duodu 3/5.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.