2023 m. rugpjūčio 31 d., ketvirtadienis

knygos apžvalga | K.J. Charles "The Secret Lives of Country Gentlemen" | The Doomsday Books 1

Autoriai: K.J. Charles
Pavadinimas: The Secret Lives of Country Gentlemen
Serija: The Doomsday Books 1
Žanras: Istorinė; LGBT knyga
Psl.: 352
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

K.J. Charles gerai rašo įvairius nusikaltėlius, tad negalėjau praleisti jos "The Secret Lives of Country Gentlemen", pirmos knygos The Doomsday Books serijoje. Nenusivyliau, labai nebloga.

Apie Knygą: Kai netikėtai numirė Gareth tėvas, jam neliko nieko kito, kaip tik vykti lankyti namų tame pelkyne, kur jis gyveno. Nesitikėjęs nieko gero iš seniai atitolusio tėvo, Gareth gerokai nustebo tapęs namų šeimininku ir, deja, taikiniu besitęsiančiame nusikalstamame žaidime, kurį jo tėvas žaidė. Grasinimai, pasikėsinimai ir vis gėdingesni atradimai, tame tarpe ir žinios, kad dar mieste jam į akį kritęs vyriškis čia - visos nusikalstamos šeimos-gaujos galva. Ir, deja, jis tikrai turi priežasčių Gareth nemėgti...

Mano Nuomonė: Labai gerai palinksminusi knyga, su daug tikrai labai gerai parašytų veikėjų ir labai įdomiu siužetu, tais regency laikų Anglijos gangsteriais ir pan. KJC tikrai labai puikiai rašo unikalius veikėjus, be jokių bandymų apeiti nesmagias dalis ar charakterio ydas, nėra to dažnai priešingos lyties autorių rašomų kitos lyties romanų fetišizavimo, dėl kurio apleidau ne vieną seriją ir autorių. Visada malonumas skaityti, čia irgi ne išimtis, kad ir kaip keistai "pelkėje, kare su Prancūzija laikų Anglijos gaujos, kur visas miestukas žino kas čia vyksta".

Stiprus 4/5.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.