2023 m. rugpjūčio 28 d., pirmadienis

knygos apžvalga | Hideyuki Kikuchi "Vampire Hunter D: Pale Fallen Angels" antra dalis | Vampyrų Medžiotojas D 12

Autoriai: Hideyuki Kikuchi
Pavadinimas: Vampire Hunter D: Pale Fallen Angels
Serija: Vampire Hunter D 12
Žanras: Mokslinė Fantastika; Vampyrai
Psl.: 480
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Pabaigiau kitą Hideyuki Kikuchi knygos "Vampire Hunter D: Pale Fallen Angels" dalį, jau dvyliktą Vampyrų Medžiotojo D serijoje. Tam tikra prasme sakyčiau nebe tokia įdomi, kaip pirmoji, dėl užsitęsusio to paties nuotykio, bet bent jau labai neblogai viskas užsibaigė.

Apie Knygą: Tiek Lordas Vladas, tiek ir jo sūnus Baronas Baironas, užsibrėžę vienas kitą pribaigti bet kokiomis priemonėmis, kad ir ką tai jiems kainuotų. Siekdami galios jie nepaiso, kokias bangas kelia tiek vietiniame miestelyje, tiek ir visame pasaulyje, ką stumia į pavojų, kieno gyvybėmis rizikuoja. To pasėkoje, legendinio vampyrų medžiotojo D rankos jau pilnos darbo, bandant išnaviguoti tarp dviejų susirėmusių vampyrų, padėti klientui ir stengiantis neleisti žūti nekaltiems žmonėms...

Mano Nuomonė: Labai nuspėjama istorija, mat nors ir bandoma sumėtyt pėdas ir primest atseit svyruojantį moralės kompasą, tiesa kur kas paprastesnė - veikėjai, ypač tie tiesiogiai siejami su D, visada turi stiprią teigiamą moralę, tad jų pasirinkimai veiksmuose būna aiškūs dar iki scenai išsirutuliojus. Bet, vėl buvo šiek tiek naujos mitologijos, netgi naujų būtybių tad susiskaitė visai neblogai, nepaisant visko. Lauksiu naujų, kitų nuotykių, šis jau tikrai pabodo.

Toks, truputį nupiepęs 4/5.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.