2023 m. sausio 19 d., ketvirtadienis

knygos apžvalga | Dennis E. Taylor "Roadkill"

Autoriai: Dennis E. Taylor
Pavadinimas: Roadkill
Serija: -
Žanras: Mokslinė Fantastika; Humoras
Psl.: 333
Įvertinimas: 5/5 | Goodreads

Dennis E. Taylor jau pasižymėjo mano lentynose su Bobiverse serija, tai nesudvejojau ir pasiėmiau šviežiai išleistą "Roadkill". Labai geras sprendimas.

Apie Knygą: Kai jau lyja, tai pila. Džekas, kuriam jau ir taip kurį laiką nelabai kaip sekasi, sudaužo savo pristatymų autobusiuką į... na, į kažką. Kažką ant kelio. Kažką didelio ir nematomo. Ir... Gauruoto? Apčiuopomis apsižiūrėjęs jis imasi vienintelio logiško veiksmo: praneša apie tai savo draugams. Vienas dalykas veda prie kito ir štai jie jau bando sugadinti piktų ateivių planus užimti Žemę.

Mano Nuomonė: Absoliučiai nuostabiai parašyta knyga, labai lengvai skaitosi. Veikėjai, nors ir ne patys įdomiausi, puikiai dera su istorija, savo jaunuolišku bravado, smalsumu, tiek ir dar nesugedusiu moralės jausmu, tuo tokiu ride or die. Per visą knygos siužetą jie sprendžia savo nedideles problemas ir didesnes, susijusias su pasauliu, kame jiems padeda aštrialiežuvis ateivių DI, įgavęs sąmonę ir to pasėkoje suinteresuotas, kad jaunuoliai laimėtų ir tuo padėtų jam likti laisvam. Puikus humoras ir labai gerai praleistas laikas.

Labai stiprus 5/5.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.