2020 m. spalio 11 d., sekmadienis

knygos apžvalga | Johnny B. Truant "Tastes Like Chicken" | Fat Vampire 2

Autoriai: Johnny B. Truant
Pavadinimas: Tastes Like Chicken
Serija: Fat Vampire 2
Žanras: Miesto Fantastika; Vampyrai
Psl.: 201
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Kažkaip jaučiu poreikį tęsti pradėtas serijas, nebent jos jau visiškai, absoliučiai baisios. Tai tęsiu Johnny B. Truant Fat Vampire seriją, su knyga "Tastes like Chicken". Tokia keistai labai įdomi.

Apie Knygą: Keistas padaras, vampyras tik bendru vardu, atvedamas surakintas sidabro grandinėmis priešais Redžinaldą. Jis - senas, paverstas prieš savo valią, tad storasis valdovas, jau vien tam, kad įgeltų kitiems, ketina tuoj pat šį kalinį paleisti. Deja, to neprireikė. Senis visai vampyrų rasei pateikė ultimatumą, kurį, panašu, tikrai turi galios įvykdyti. Turite 30 dienų evoliucionuoti arba pasirinkti - mirti nuo paslaptingųjų rankos, ar nuo savo rankos.

Mano Nuomonė: Labai įdomiai pateikti vampyrų mitai, tiek kilmė, tiek sukūrimas, tiek ir raida. Buvo be galo įdomu skaityti istorijos dalis, kuri nagrinėjo visą jų būtį. O, kadangi knyga trumpa, nuobodžių vietų irgi daug nebuvo. Tad bendrai imant atimu tik tašką už tokius nejaukiai keistus reiškinius, kaip gimnastika vaikų būrelyje. Gal kažko nesupratau.

Bendrai imant, knyga man patiko, tai tikrai skaitysiu toliau. Duodu 4/5.


Instagram

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.