2020 m. gegužės 17 d., sekmadienis

knygos apžvalga | Danielle L. Jensen "The Bridge Kingdom" | 1

Autoriai: Danielle L. Jensen
Pavadinimas: The Bridge Kingdom
Serija: The Bridge Kingdom 1
Žanras: Fantastika, Romanas
Psl.: 345
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Opa, kokios geros naujos fantastikos radau! Perskaičiau Danielle L. Jensen knygą "The Bridge Kingdom", pirmąją to paties pavadinimo serijoje.

Apie Knygą: Karaliaus dukterys jau nuo mažens buvo treniruotos tapti mirtinais ginklais. Ir tik geriausia iš jų gaus gyventi. Ji - ištekės už demono, priešininkų šalies princo ir išlaisvins savo tautą iš bado ir nepritekliaus. Jei tik išgyvens Tilto Karalystės siaubus...

Mano Nuomonė: Labai gera ir unikali knyga, tokia lyg šviežio oro gurkšnis jau tikrai labai į vieną besiplakančioje fantastikos erdvėje. Istorijoje esama labai staigių posūkių, kurie šiaip jau gerokai nuspėjami. O ir pagrindiniai veikėjai kartais galėjo tiesiog pasikalbėti ir nebūtų kilę problemų, kurios kilo. Bet bendrai imant, buvo labai malonu skaityti. Knyga tokia, iš idėjos, lyg ir paprasta: jauna princesė, kuri žinoma yra gerai treniruota karė ir šnipė, ištekinama už kitos tautos princo, kad rastų, kaip parklupdyti jų karalystę. Bet jos abejos, tos tautos, tokios skirtingos, tokiuose skirtinguose vietovėse, kad net paprasti dalykai, tokie reiškiniai, kaip plaukimas, rykliai, tapo - fantastiniais. Įdomu kartais pakeisti perspektyvą.

Stiprūs 4/5, skaitysiu toliau.


1 komentaras:

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.