2019 m. liepos 12 d., penktadienis

knygos apžvalga | X. Aratare "The Vampire's Club" | The Vampire's Club 1

Autorius: X. Aratare
Pavadinimas: The Vampire's Club
Serija: The Vampire's Club 1
Žanras: LGBT Literatūra; Vampyrai
Psl.: 96
Įvertinimas: 3/5 | Goodreads

Labai laukiau, kada gi galėsiu paskaityti X. Aratare knygą "The Vampire's Club", bet kai pagaliau sulaukiau, tai šiek tiek nusivyliau.

Apie Knygą: Lukas paniškai ieško darbo. Bet kokio darbo. Kol jo motina telefonu tikina jį, jog gali grįžti namo ir dirbti patėviui. Vyriškiui, kurio Lukas kažkodėl be galo bijo ir nė negali išbūti viename kambaryje. Tad šiandien Lukas jau apėjo visas įmanomas įstaigas, kur kam nors reikėtų bet kokio darbuotojo. Išskyrus tarsi iš miglų priešais pasirodžiusį Dyavol Klubą. Pro langus matosi, jog jis pilnas ir, panašu, gan aukštos klasės. Tačiau paieška internete nedavė jokių rezultatų... Būtų buvę logiška tiesiog nueiti nuo tokios įtartinos vietos, bet Luką užplūdo nenusakomas jausmas, jog jam būtina užeiti vidun. Į Velnio Klubą.

Mano Nuomonė: Tad turbūt jau galit nuspėti, jog klubas, kuris "atsiranda tarsi iš niekur" yra saugomas visokiais kerais. Kuriuos mūsų vaikinukas praeina, nes yra įvaikintas našlaitis, kurio tėvai buvo nužudyti. O jis pats - ne toks jau ir niekas, kokiu save laikė. Tokia be galo paprasta ir jau daug kartų girdėta istorija. Iš esmės gal ir ne blogiausia tarp krūvos panašių, bet tikrai ir ne geriausia.

Antrą, kad jau turiu, irgi paskaitysiu. Bet ši tegauna 3/5 ir tai - labai silpnus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.