2018 m. spalio 26 d., penktadienis

Diana Rowland "White Trash Zombie Apocalypse" | White Trash Zombie 3

Autorius: Diana Rowland
Title: White Trash Zombie Apocalypse
Serija: White Trash Zombie 3
Žanras: Miesto Fantastika, Zombiai
Psl.: 320
Įvertinimas: 3/5 | Goodreads

Kažkaip jaučiu, kad vėl įlindau į knygų serijos rutiną, kur neįdomu, bet reikia pabaigti, kad jau pradėjau. Trečioji Diana Rowland serijos White Trash Zombie knyga "White Trash Zombie Apocalypse" yra net prastesnė, nei vidutiniška.

Apie Knygą: Angel kaimynystėje filmuojamas siaubo filmas apie zombius. Ji net kelis syk pajuokavo su žinančiais, jog ji irgi yra zombis, kad būtų įdomu, ar porą dienų pabadavusi galėtų įsimaišyti tų netikrų zombių minioje. Bet, kažkas ją pralenkė. Ir netgi nebuvo juokinga! Matot, kažkas vis dar tęsia projektą Zoldiers (kaip Soldiers - kareiviai, bet Zombiai, tai Zoldiers) ir eksperimentuoja su zombiais. Vienas toks pasirodymo metu pametė protą ir puolė ieškoti naujo... Lyg Angel ir taip nebuvo darbo per akis, ką ten su potvyniu, kuris grasina užtvindyti visą jos namą, kuriame ji gyvena su tėvu, ir jos pačios sukurtu zombiu, kuris vis pasirodo akiratyje. O dar ta keista moteris, kur vis ją fotografuoja galai žino kam.

Mano Nuomonė: Čia buvo tiek daug "kam tu dirbi?!", kad net Betmenas nepasigėdytų (taškai, jei supratot). Visi kažkam dirba. Bet visi - dvigubi agentai, nes iš tikrųjų tai dirba ne tam, kam atrodė, kad dirba. Zoldiers vis dar atrodo kvaila idėja, bent žiūrint, kaip tas parazitas, kuris sukuria zombius - pirmiausia rūpinas nešiotojo sveikata, vadinas degina baisiai daug pietų: įsivaizduokit kareivį su bačkute ant nugaros, vien tam, kad porą valandų galėtų intensyviai bėgti. Aha. Geriausia knygos dalis buvo potvynis. Tai turėtų kažką sakyti.

Angel kol kas yra vienintelė priežastis, dėl kurios manau skaitysiu toliau. O šiai knygai negaliu duoti daugiau nei 3/5.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.