2018 m. spalio 30 d., antradienis

Charlaine Harris "Night Shift" | Midnight, Texas 3

Autorius: Charlaine Harris
Pavadinimas: Night Shift
Serija: Midnight, Texas 3
Žanras: Paranormalu, Miesto Fantastika
Psl.: 308
Įvertinimas: 5/5 | Goodreads

Na va, kaip gražiai mano Spalis baigiasi. Su trečia Charlaine Harris trilogijos Midnight, Texas knyga "Night Shift", kuri pagaliau paaiškino, kuo šis mažas nematomas miestukas - toks ypatingas.

Apie Knygą: Midnight miestelyje kažkas ėmė virti, judėti ir busti. Kažkas tamsaus, pikto, ir ištroškusio kraujo, tiesiai po kryžkele. Būtybė palaužia silpnus protus, įkalba juos ateiti ir sutikti savo mirtį. O misdamas krauju padaras stiprėja ir ruošiasi pakilti iš labai ilgo priverstinio pietų miego. Ir tada jau atsiskaitys su palikuoniais raganų, kurios jį čia uždarė. Viena tų palikuonių yra visų mylima vietinė Midnight miestuko ragana Fiji. Tik, jei demonas manė, jog lengvai sustiprės ir sunaikins ją: labai klydo. Mat Fiji kaimynai ne tik, kad ją myli, bei už ją kovos nagais ir dantim, bet dar gi ir, na, turi ir nagų ir dantų. Midnight nėra paprastas miestelis. Jis pilnas antgamtinių padarų. Puolusių angelų, vampyrų, rečiausių tigrolakių, žudikų, aiškiaregių... Ne ton kaiminystėn atsibeldei, demone.

Mano Nuomonė: Jei ne viešas ritualinis seksas ant šlapio asfalto, bei šiek tiek per daug dramų melodramų tam, kad užrišti kiekvieno herojaus istoriją, tai šita knyga būtų buvus bene ideali. Na, tai, ir faktas, jog Charlaine Harris niekada neparašo tokios pabaigos, kokia gal būtų logiškai kitokia ir norima. Ne, ji kuo pradėjo, tuo užbaigia, kas tikrai yra labai, labai neįdomu. Mat Quinn'as yra bene mano mylimiausias Sukės ex, ką jau minėjau. Ir jis vis ne ten bando savo širdį padėt. Bet bent jau tėvas iš jo tikrai neblogas gavosi.

Gera trilogija. Gal ne tokia, kaip Sukės, bet tikrai gera. Duodu 5/5 ir dar kartą pasidžiaugsiu, jog labai faina buvo jas laimėt ir dabar tad turėt savo kopijas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.