2017 m. spalio 22 d., sekmadienis

A.R. Torre - Do Not Disturb | Netrukdyti

Man prireikė pusantros knygos, kad suprasčiau, jog Deanna Madden serijoje esama besikartojančios temos. A.R. Torre knygoje, antroje šioje trilogijoje, "Netrukdyti" (Do Not Disturb; Deanna Madden 2; ISBN B00R1NS5VK; 325p.; Goodreads) Deanna vėl randa sau auką, ir ta auka - vėl seksualinis iškrypėlis. Ši knyga buvo net geresnė nei pirmoji, klausiau jos audio knygos formatu ir žaidžiau GTA5 Online, be garso, kažkaip labai gerai derėjo.

Deanna džiaugiasi mažomis laisvėmis, kurias mano galinti sau leisti, mat po to incidento su klientu - jaučiasi galinti valdyti savo tamsius, žudikiškus troškimus. Gyvenimas, atrodo, tik gerėja. Ji, jos psichotiškas aš, turi vaikiną, nusipirko žavią naują mašiną, ir net gali pereiti gatvę, kad nusipirktų snikersą, ir tai be jokios įvykdytos žmogžudystės. Sunerimęs tik jos psichologas. Jis šventai tiki, jog jos žingsniai - per greiti, ir to pasekmė bus paslydimas, žudynės. Šiuo atveju Deanna ir jis sutaria tik vienu klausimu - pavojus gresia tikrai ne jai, o žmonėms, aplink ją.

Jis - laisvas. Po ilgų metų kalėjime, jam beliko keli mėnesiai namų arešto, ir jis galės grįžti prie normalaus gyvenimo, galios, pagarbos, pinigų, moterų. Tuo tarpu, kad prastumtų laiką, merginas jis apžiūrinėja internete, iki randa puslapį, kur merginos seksu su klientais užsiima per video kameras. Štai, ši, graži, su akimis, kurios nuo pat pradžių, vos jam paklausus ką jis gali jai liepti daryti, atrodo stokoja jam pagarbos. Po kelių sesijų, ji netgi drįsta liepti jam, LIEPTI JAM prašyti gražiai. O jam paklausus, ar nenorėtu susitikti realybėje, netgi pasiūlius už tai rimtų pinigų, ši -moteris- drįsta apskritai jį užblokuoti. Niekis. Tikrai, niekis. Jam tereikia kokio nors kompiuterių žinovo, kuris sugebėtų atsekti šios kvaišos adresą. Tuomet jis išmokys Deanna Madden pagarbos. Jos visada pasimoko. Ji irgi nebus išimtis.

Istorija rutuliojosi tiesiog fantastiškai. Tiek daug netikėtų dalykų, ir daugiau įžvalgos į kitus veikėjus Daennos gyvenime. Buvo labai įdomu. Knyga tikrai stipri, ir galiu duoti jai visus 10/10, tikiuosi ir trečia bus ne prastesnė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.