2023 m. gruodžio 26 d., antradienis

Dracember 2023 | Filmas | Batman vs. Dracula


Kad jau perskaičiau tuos Batman: Vampire komiksus, kur Betmenas susitinka ir susiremia su Drakula, sumečiau, kad ir filmą turiu atitinkamą. Batman vs. Dracula (2005) multiką, su Peter Stormare Drakulos balso vaidmenyje.

Gandai apie kapinėse paslėptą lobį paskatino Joker‘į ir Pingviną sprukti iš Arkham. Laisvėje, kol Joker‘is žaidė su Batman‘u, Pingvinas ėmėsi ieškoti reikalingos kriptos. Pasirodo, kapinėse rasti reikiamą kriptą nėra taip jau ir paprasta. Šiek tiek apsiskaičiavęs jis įsilaužia į vieną tokią ir savo neatsargumu pažadina kai ką, ko labai nereikėjo žadinti...

Du šikšnosparnio formos šešėliai baugina Gotamo miestą. Piktadarys ir sergėtojas. Žmonės nebesijaučia saugūs, mat nėra jokių įrodymų, kad visus tuos žmones pradaigoja ne vienas ir tas pats asmuo. O tokį su šikšnosparnio formos šešėliu jie težino vieną.

Visai neblogai. Šmaikšti ir visai įdomi istorija, kur Briusas Veinas nenuilsdamas ieško vaisto nuo Drakulos skleidžiamo maro ir ignoruoja dailios moters dėmesį, nes reikia pasirūpinti Joker‘iu. Kvaili juokeliai, linksmos citatos, bendrai imant tikrai gerai žiūrisi. Ypač jei jau esat Batman‘o fanas, manau turėtų būti smagu. (Man Batman‘as nelabai, bet va, vis tiek multikas patiko)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.