2023 m. spalio 24 d., antradienis

knygos apžvalga | Stephen King "Holly" | Holly Gibney 6

Autoriai: Stephen King
Pavadinimas: Holly
Serija: Holly Gibney 6
Žanras: Siaubo, Trileris
Psl.: 464
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Stephen King yra tas autorius, kuriuo lengva užsipildyti skaitymo plano spragas. Nes, kad ir ką imsi, blogai ar gerai, bent jau lengvai skaitysis. Tad, kad jau vienos trūkau, pasiėmiau Holly, šeštą tokioje palaidoje Holly Gibney serijoje. Ir, žinot ką, visai neblogai susiskaitė. 

Apie Knygą: Medicininis kanibalizmas žmonijos istorija turbūt egzistavo visada. Tvirtai pasakyti, kad dabar jo nebėra irgi negalėčiau. Bet turbūt, jei egzistuoja, nėra tokiame lygyje, kokį išbandyti, po begalės metų tyrinėjimų, apsiėmė profesorius Rodney Harris. Jo ir jo žmonos sveikatoms šlyjant, o sprendimams esant čia pat, ant popieriaus, jis nusprendė, kad mylimosios sveikata jam kur kas svarbiau, nei kvailos mergiotės gyvybė. Ir taip pradėjo košmarišką dingusių ir nerastų žmonių grandinę. Bet, kaip ir dažnai nutinka, viską ima ir sugadina nenuilstanti, širdgėlaujanti motina... 

Mano Nuomonė: Niekad nejaučiau smalsumo paragauti žmogienos. Kartais net į žalią mėsą žiūrėti labai bjauru. O jei pagamintos tekstūra - ne vientisa, tai iš vis... Bet štai knygas su kanibalizmo aspektais aš labai mėgstu. Gal būt būtent dėl to, jog realybėje - itin nemalonu. Prideda to tikro siaubo, baimės faktoriaus, kur atrodo geriau jau koks ateivis ten visus žudytų, nei porelė senukų, kurie nori suvalgyti tavo smegenis ir kepenis. Vienintelis knygos minusas tas, kad pati Holly yra beprotiškai neįdomi.

Stiprus 4/5, tikrai verta pasigriebti.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.