2023 m. spalio 18 d., trečiadienis

knygos apžvalga | Katee Robert "The Beast" | Wicked Villains 4

Autoriai: Katee Robert
Pavadinimas: The Beast
Serija: Wicked Villains 4
Žanras: Perpasakojimas; BDSM
Psl.: 284
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Teko iškeisti vieną Spalio knygą į kitą Spalio knygą, tad tam pasirinkau, kas maniau bus lengvas skaitinys ir pasiėmiau Katee Robert "The Beast", jau ketvirtą Wicked Villains serijos dalį. Šita visai nebloga buvo, net nusistebėjau.

Apie Knygą: Isobelės du vyriškiai, dirbę jos tėvo organizacijoje, konkuravo dėl princesės, meilės. Bet nebegalėjusi apsikęsti, jog net ir jie su ja elgėsi, kaip su gležna gėlele, karalaite, ji metė juos abu. Iki dabar. Dabar gi ji žengia pro Hado Požemio klubo duris, pasiryžusi juodu susigrąžinti, kol dar ne per vėlu. Kol princesė neprarado visos karalystės.

Mano Nuomonė: Labai įdomiai šį kart bene visi veikėjai turėjo ir labai gerą dinamiką ir visai neblogai išvystytus charakterius. Tikrai nėra, kad va, gerai, puiku, ne, toli nuo to, bet lyginant su anomis knygomis, tai čia jau rimta pažanga. Vėl labai nepatiko tik trumpam pasirodžiusi Tinkerbelė su savo "kaip ant odos užtapytais džinsais", ne man suprast tokius niuansus, I guess. Bet va, jau ir intrigos dygsta, jau ir tęstinumas kažkoks jaučiasi. Gal gi ir toliau bus neblogai? Gal bus verta kankynių?

Duodu 4/5, čia šiaip pusėtina rekomendacija, nes jų visų skaityti tikrai nebūtina, kad suprast kas vyksta, tai šioje knygoje toks stiprus polyamorous meilės trikampis, su trupučiu insecurities, bet be perdėto laužymosi. 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.