2023 m. spalio 21 d., šeštadienis

knygos apžvalga | Isabel Canas "Vampires of El Norte"

Autoriai: Isabel Canas
Pavadinimas: Vampires of El Norte
Serija: -
Žanras: Istorinė; Vampyrai
Psl.: 371
Įvertinimas: 3/5 | Goodreads

Leidau sau pasiimti vieną naujesnį leidimą, Isabel Canas "Vampires of El Norte", istorinę, bet ir su vampyrais, tai būtent Spaliui. Ne kažką, gaila.

Apie Knygą: Nestor gyvenimas sugriuvo per vieną kvailą naktį. Svajojęs apie savo namus jis, su mylima panele Nena, išėjo ieškoti žaltvykslių. Bet vietoje lobio rado mirtį, pilką ir monstrišką, sudraskiusią Neną. Nuo tos nakties Nestor tik bėgo.  Bėgo nuo gyvenimo, prisiminimų ir savęs, iki darbas jį vėl atvijo namo ir... Karo apsupty, jis rado Nena gyvą, sveiką ir labai piktą dėl jo staigaus pabėgimo. Blogiau tik tai, jog čia rado ir monstrus, kurie ją tada užpuolė, lyg karo su gyvais, kvėpuojančiais, nors lygiai tokiais pat monstriškais vyrais nepakako.

Mano Nuomonė: Labai puikiai parašyta, bet labai neįdomi knyga, kur karas ir vampyrai - tik reti trupiniai, pabarstukai. Visa knyga sukasi apie šių dviejų meilę, šeimas, tuos vietinius žemvaldžius ir panašiai. Veikėjai - jauni, tai išsikalbėt ir nešnekėt nesąmonių irgi nebuvo ko tikėtis. Skaitės lengvai, bet nu taip neįdomiai...

Duodu 3/5 už visą techninę knygos pusę, tikrai puikus darbas. Tik, deja, ne istorija.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.