2023 m. rugpjūčio 7 d., pirmadienis

knygos apžvalga | Katee Robert "A Worthy Opponent" | Wicked Villains 3

Autoriai: Katee Robert
Pavadinimas: A Worthy Opponent
Serija: Wicked Villains 3
Žanras: Perpasakojimas; BDSM
Psl.: 270
Įvertinimas: 2/5 | Goodreads

Vienas geras dalykas apie knygas, kuriose trūksta siužeto materijos yra tas, kad jomis galima užpildyti laiką, kai negali susitelkti į svarbius dalykus. Taip tad ir sugrįžau prie Wicked Villains serijos, su Katee Robert knyga "A Worthy Opponent", trečia eilėje.

Apie Knygą: Tink kontraktas su Hadu pasibaiginėja. Kadaise į neutralų Pogrindį ją atvijo ne kas kitas, kaip Piteris Penas nuo kurio mergina bandė pabėgti. Viltis, kad apie ją pamiršo, žinoma, neverta. O nebeturėdama ką Pogrindžio Valdui daugiau pasiūlyti, Tink vis labiau nerimauja dėl savo ateities ir gyvybės... Iki ją pasiekia labai netikėtas pasiūlymas. Juk yra posakis: mano priešo priešas man - draugas, ar ne? O priešų Piteris turi daugiau nei draugų.

Mano Nuomonė: BDSM plius vestuvių fantazija, dar tokio derinuko neteko skaityti ir tikiuosi, kad daugiau nebeteks. Žinoma, tai, kad istorija ne man, nereiškia, kad ji nepatiks kažkam kitam, tad priekabių turiu ir rimtesnių. Tokių, kaip, tos pačios formulės sekimas, kur tarp trijų knygų veiksmų sekos skyrėsi tik scena ir vardai. Net ir veikėjai tiesiog iki išprotėjimo vienodi, ar čia Kablys ar Hadas - būtų sunku pasakyti be nuolatinio vardų minėjimo. Didelio ir blogo valdžią pakrutina didesnis ir blogesnis, bet užguitas, kad išgelbėtų moterį, kuri tenori šiam gyvenime būti lygiaverte partnere, o ne tik prizu. Per visas tris knygas.

Duodu 2/5 už tingų rašymą.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.