2023 m. rugpjūčio 22 d., antradienis

knygos apžvalga | Hideyuki Kikuchi "Vampire Hunter D: Pale Fallen Angel" | Vampyrų Medžiotojas D 11

Autoriai: Hideyuki Kikuchi
Pavadinimas: Vampire Hunter D: Pale Fallen Angel
Serija: Vampire Hunter D 11
Žanras: Mokslinė Fantastika; Vampyrai
Psl.: 480
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Perskaičiau dar vieną Hideyuki Kikuchi Vampire Hunter D serijos knygą "Vampire Hunter D: Pale Fallen Angel". Šita visai nebloga, bet man, kaip visada, labiausia patinka pats pasaulis, labai neįprastas ir dar labiau įdomus.

Apie Knygą: D samdė įvairūs asmenys iš kurių ne visi netgi žmonės. Bet dar niekada jo nėra pasamdęs Aukštuomenės narys, vampyras. Baronas Byron'as nori nužudyti savo tėvą, bet tam jam pirmiausia reikia jį pasiekti, gyvam. Nes Byron'o tėvas irgi nori jį nužudyti ir tam nedvejodamas pasitelkia įvairaus plauko, demoniškus žudikus, kurie išbandys net paties D jėgas. Ir tai, deja, ne vienintelė kliūtis kelyje pas barono tėvą.

Mano Nuomonė: Stipri istorija apie medžiotojų medžioklę, su labai įvairiais priešais ir jų sugebėjimais ar netgi antgamtinėmis galiomis. Šiame pasaulyje - pilna mutacijų dėl kažkada Aukštuomenės darytų nusikalstamų eksperimentų, bet to pasėkoj - niekaip negaunu pakankamai mitologijos ir pasaulio statymo. Nu nes tai tikrai vis dar geriausia dalis, tai taip ir gaudau po trupinuką.

Stiprus 4/5.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.