2022 m. spalio 27 d., ketvirtadienis

knygos apžvalga | Silvia Moreno-Garcia "Meksikos Gotika"

Autoriai: Silvia Moreno-Garcia
Pavadinimas: Meksikos Gotika
Serija: -
Žanras: Siaubo knygos; Gotika
Psl.: 344
Įvertinimas: 5/5 | Goodreads

Pagaliau gavau Silvia Moreno-Garcia knygą "Meksikos Gotika", dar ir pačiu laiku Siaubų Mėnesio galui. Labai unikali ir gera knyga.

Apie Knygos: Viktorios stiliaus dvaras nuošaliame Meksikos miestelyje, apipintas tamsiomis paslaptimis, kaip ir priklauso, bei valdomas nemaloniai keistų šeimininkų, Doilių. Jų lankyti čia ir vyks Noemė, kuri iš neseniai į jų šeimą ištekėjusios pusseserės gavo kriptišką ir šiurpų raštelį, prašantį pagalbos. Mergina pasiryžusi jai padėti, net jei teks pagrobti iš grėsmės, kuria laikė pačią atšiaurią Doilių šeimą...

Mano Nuomonė: Tokia netikėta ir solidžiai gotiška knyga. Įvykiai perpinti vienas su kitu taip, jog beveik nuo pradžių duodama atsakymai į tai, kas vyksta, tačiau to sudėlioti beveik neįmanoma iki antrojo trečdalio ar panašiai. Daugėjant informacijos - keičiasi ir spėjimai, nerimo šaltinis atrodo vis kitas. Tikrai labai rekomenduoju visiems, kas mėgsta klasikinę gotiką, bet neturi noro (arba nebeturi ko) skaityti klasikos. Puikūs, nors paprasti veikėjai, įdomi istorija.

Geras skaitinys, 5/5.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.