2020 m. spalio 17 d., šeštadienis

knygos apžvalga | Johnny B. Truant "All You Can Eat" | Fat Vampire 3

Autoriai
: Johnny B. Truant
Pavadinimas: All You Can Eat
Serija: Fat Vampire 3
Žanras: Miesto Fantastika; Vampyrai
Psl.: 125
Įvertinimas: 3/5 | Goodreads

Johnny B. Truant knyga "All You Can Eat" yra paskutinė Fat Vampire serijoje, kurią turiu. Ir, kol kas bent, abejoju ar ieškosiu kitų.

Apie Knygą: Vampyrams nepatinka nauja Mauriso valdžia. Jiems nusibodo taisyklės, ypač tos naujos, palankios žmonėms. Opozicija kursto aistras ir štai jau daugėja krauju paplūdusių gatvių, suplėšytų kūnų, bei palaidų, sužvėrėjusių, šviežiai paverstų vampyrų... Net Redžinaldas neįsivaizduoja, kaip visa tai reikės sutvarkyti. Ypač, kai opoziciją palaiko ir vampyrų koviniai būriai, o taryba - linksta į opoziciją, jeigu iš vis dar egzistuoja.

Mano Nuomonė: Knyga parašyta, kaip atspyrio taškas kitai, tai jei, kaip aš, nenorėsit po jos skaityti ketvirtos - pabaiga tikrai ne kokia. Pašalinės istorijos, tokios, kaip ta mergaitė, Redžinaldo draugė, irgi liko kažkur ten, atseit paslaptingos, o iš tiesų neįdomios ar gal net atgrasios. Žodžiu, niekas neužkabino, tai neturiu jokios priežasties tęsti seriją. Net veikėjai nebuvo tiek įdomūs, kad varginčiaus.

Kol kas tai ir viskas su Fat Vampire serija. Gal grįšiu prie jos kitą Spalį, pažiūrėsim. O kol kas duodu 3/5 ir einu ieškot ko nors geresnio.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.