2020 m. vasario 11 d., antradienis

knygos apžvalga | Nathan Lowell "Milk Run" | A Smuggler's Tales 1

Autoriai: Nathan Lowell
Pavadinimas: Milk Run
Serija: Smuggler's Tales 1
Žanras: Mokslinė Fantastika, Kosminė Opera
Psl.: 378
Įvertinimas: 3/5 | Goodreads

Na. Ieškau ko nors gero iš mokslinės fantastikos sferos, su viltimi rasti ką nors su DI ir/ar androidais. Pamenu keletą eridano knygų, bet tos jau seniai suskaitytos, o apie kitas ne kažką žinau (anotacijomis nėr ko pasitikėti, kaip ir viršeliais). Per paieškas užkliuvau už Nathan Lowell knygos "Milk Run". Ne kažką, ne kažką.

Apie Knygą: Po to kai Nataliją pakišo ir apkaltino žmogžudyste, jai ir jos draugei teko sprukti. Norint išgyventi legalaus darbo, kuriam abi mokėsi, užribyje, merginoms tenka pasisamdyti dirbti į kontrabandos laivą. Kas pasirodo yra lengviau, nei, tarkime, išgyvenimas tame laive, kuriame žmonių pareigos retai atitinka tų žmonių pareigose išsilavinimą ar net suvokimą. Ką jau kalbėti apie garbės tarp vagių stoką...

Mano Nuomonė: Nuo vieno didelio įvykio kurį istorija palieka dulkėse, prie kito. Veikėjai gan vidutiniški, o kapitonas - vienas iš tų vyrų, kur leis valytojai pataisyti kosminio laivo variklį, nes ji tuo nuo seno domisi, o jis - žino, kad ji gera ir garbinga moteris. T.y. idealiai sutiko su viskuo, su kuo reikėjo sutikti ir su niekuo, su kuo nereikėjo sutikti.

Ne itin įdomi knyga. Nemanau ir kad kitas skaitysiu. Šiai duodu 3/5.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.