2020 m. vasario 14 d., penktadienis

knygos apžvalga | Jim Clemente "Call Me God"

Autoriai: Jim Clemente, Tim Clemente, Peter McDonnell
Pavadinimas: Call me God: The Untold Story of DC sniper investigation
Serija: -
Žanras: Tikri Nusikaltimai, Negrožinė
Psl.: 7.4h
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Kaip rekomendacija Jim Clemente knyga "Call Me God" buvo tikrai nebloga. Pailsėjau nuo mokslinės fantastikos ir sužinojau daugiau apie tą snaiperių duetą, bei Dievo Kompleksą.

Apie Knygą: Pirmas toks, snaiperių duetas. Paprastai jie dirba vieni, su savo dievo kompleksu, skindami gyvybes iš toli, nematomi, visagaliai. Bet štai, visai neužilgo po Rugsėjo 11 išpuolio Amerikoje, valstijų gatves vėl valdo siaubas. Jis ar jie - aukų nesirenka. Niekas nėra saugus. Žmonės bėga iš ir į automobilius, atsisako eiti į darbą, neleidžia vaikų į mokyklą. Kaip susekti ir sustabdyti tą, kuris save laiko dievu ir vienu gaiduko paspaudimu valdo ištisus miestus įsibaiminusių žmonių?

Mano Nuomonė: Knyga gal ir įdomi, bet paliko nemalonų skonį burnoj. Panika plito, kaip gaisras, visur sklando neteisinga informacija, policijos bei FTB pajėgos mėtomos tai šen, tai ten. Ir viskas tam, kad sugauti kvailį, tarsi užsispyrusį vaiką, kuriam neleido daryti ko nori. Todėl ir nemėgstu istorijų apie žudikus. Žmogaus gyvybės vertė niekad neturėtų būti žemesnė už savą ego.

Šiaip tai knyga gera ir įdomiai papasakota. Tik, na, ne man. Duodu 4/5.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.