2020 m. sausio 21 d., antradienis

knygos apžvalga | Vivian Shaw "Grave Importance" | Dr. Greta Helsing 3

Autoriai: Vivian Shaw
Pavadinimas: Grave Importance
Serija: Dr. Greta Helsing 3
Žanras: Miesto Fantastika; Vampyrai
Psl.: 397
Įvertinimas: 5/5 | Goodreads

Vivian Shaw knyga "Grave Importance" yra paskutinė Dr. Greta Helsing trilogijos dalis. Labai pasiilgsiu visų herojų ir jų nuostabių istorijų.

Apie Knygą: Gretos demonas draugas Fass pragare dirba viršvalandžius bandydamas išnarplioti Asmodėjaus apleistus duomenis apie maginį aktyvumą žemėje. Pastaruoju metu Realybės Šydas labai suplonėjo ir, panašu, tebeplonėja. O per Asmodėjaus prastą darbą - neina atsekti kas tai daro. Jo laimei, jų bendras draugas lordas Rutvenas savo kelionėse su naujuoju mylimuoju pasigauna prakeiksmą, kurį išgydyti ar bent apmalšinti gali tik pragaro gydytojas Faustas. Greta, tuo tarpu, vargsta žemėje. Jos kolega patikėjo jai prižiūrėti mumijų kurortą. Bet viskas nėra taip smagu, kaip skamba. Mumijas ištikinėja nepaaiškinami alpuliai. Jei jie guli ar sėdi, tai dar nieko tokio. Bet štai viena krito eidama ir Gretai teko ilgos valandos raumenų, kaulų ir bintų atstatinėjimo.

Mano Nuomonė: Knyga nuostabiai gerai skaitosi, tinka lėtesniam tempui, neskubant ir pasimėgaujant, dėl ko man labiausia ir liūdna, kad jau baigiau visas tris. Pati istorija irgi labai gera, tik kartą Greta suerzino savo logikos stoka, pasireiškusia bene pirmą kartą, kai teko sujungti taškus apie susijusius incidentus. Visi herojai - lengvai pamėgstami, dėl ko bus labai pasiilgti.

Tikrai nuostabi istorija. Duodu 5/5 ir dar daugiau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.