2019 m. rugpjūčio 17 d., šeštadienis

knygos apžvalga | K.J. Charles "The Henchmen of Zenda"

Autorius: K.J. Charles
Pavadinimas: The Henchmen of Zenda
Serija: -
Žanras: LGBT Literatūra; Nuotykiai
Psl.: 232
Įvertinimas: 5/5 | Goodreads

Pagaliau! Pagaliau gavau paskaityti K.J. Charles knygą "The Henchmen of Zenda", dėl kurios susipažinau ir su Prisoner of Zenda. Ir nors tos knygos šiai tikrai nereikia - kur kas linksmiau būti ją skaičius, nei ne.

Apie Knygą: Istorija sena, kaip laikas - du broliai kovoja dėl vieno sosto. Tik, paprastai būna aišku kuris iš jų yra geresnis kandidatas. Čia gi - nesuprasi. Jasper Detchard tarnauja Juodąjam Maiklui, ar bent jau taip atrodo. Ir jo darbas yra padėti būsimam karaliui užsitikrinti savo vietą soste, kuo nekalčiau pašalinant oponentą. Kas, kaip netrukus paaiškėja, nėra taip ir paprasta, net su tokiu girtuokliu, kaip Ruritanijos karalius. Čia jie turėjo karalių, čia tą karalių karūnavo... Tarsi šis galėtų būti dvejose vietose vienu metu!

Mano Nuomonė: Tokia klasikinė nuotykių knyga su plėšymusi dėl karūnos, narsiomis kovomis, kurtizanėmis, princesėmis, piktadariais ir netgi apsimetėliais! Istorija tiršta intrigų, išdavysčių ir dvigubų agentų, netikėtų sąjungininkų, naktinių susišaudymų per audras. Buvo be galo linksma, knygą bene prarijau, ir ketinu skaityti iš naujo vos tam atsiras laiko.

Super knyga, duodu 5/5 be ilgų pasakų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.