2019 m. kovo 10 d., sekmadienis

įvairovė | Jordan L. Hawk "Maelstrom" | Whyborne & Griffin 7

Autorius: Jordan L. Hawk
Pavadinimas: Maelstrom
Serija: Whyborne & Griffin 7
Žanras: LGBT Literatūra, Istorinis Romanas
Psl.: 204
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Neturiu nieko naujo pasakyti. Kaip jau minėjau, tiesiog prisirišau prie šių knygų, herojų, tai skaitau toliau, mat jos tikrai neblogos. Mėgstamiausiom tapti neketina, bet ei... Pradėjau, tai pabaigsiu.

Apie Knygą: Kažkas ritualistiškai žudo žmones Videršinuose. Apipaišyti keistais simboliais žmonės paliekami žinomose aukojimų vietose ir net Vaibornas nežino kodėl ar kam. Simboliai jam - nematyti. Vietos - nieko nereiškia. Įtariamųjų yra, bet tai žmonės įtariami su labai mažai pagrindo. Tad, žinoma, kartu su Grifinu jie imasi tirti šio reiškinio. Šį kartą nė nereikia palikti Videršinų, užtenka apvažiuoti apylinkes Grifino baisioje mašinoje, bei aplankyti jūrą, kur gyvena Vaiborno motina ir sesuo.

Mano Nuomonė: Kažkaip jau pripratau, jog knygose trijulė, Vaibornas, Grifinas ir Kristina, kažkur keliauja, tai buvo bene keista, kai jie liko namuose, savo miestuky. Prisijuokiau iš Vaiborno baimės važinėti automobiliu, ir iš baisaus vairavimo aprašymų, kur žmogus papranta, jog per lietų mašina čiuožia ir didžiuojas, jog šaligatviu pačiuožė tik metriuką, ir net stulpo nenukirto. Vaibornui nepatinka niekas naujo, net telefonas, nes kam skambinti, jei gali greit parašyti telegramą ir nereikės skambinti. Pati istorija buvo šiaip sau, nei gera, nei bloga. Buvo ir tiek.

Knyga gerai parašyta, su nuotykiais, lengvais ir gerais juokeliais. Ji - linksma ir lengvai skaitosi. Tai duodu 4/5. Bet čia tikrai ne "A Charm of Magpies" ar "Captive Prince", į mėgstamiausius manau niekad nepateks. Bet, ei. Kol kas geriau nieko neradau, tai bus gerai ir šios.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.