2019 m. kovo 24 d., sekmadienis

įvairovė | Jordan L. Hawk "Fallow" | Whyborne & Griffin 8

Autorius: Jordan L. Hawk
Pavadinimas: Fallow
Serija: Whyborne and Griffin 8
Žanras: Paranormalus Romanas, LGBT Literatūra
Psl.: 210
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Nemeluosiu, jau labai pavargau nuo šitos serijos. Laukiu ir kada baigsis ir galvoju, gal reikia pertrauką nuo jos padaryti ir paskaityti kažko kito. Žiūrėsim, kaip bus.

Apie Knygą: Vyriškis iš Grifino gimtinės priešais jo akis nužudo burtininką ir puola jį patį. Mirdamas dar spėja apkaltinti Grifiną, jog tai buvo "jo kaltė". Kas konkrečiai Grifinas žinoma nežino. Bet iš to ką mato savo nauju regėjimu, gali spėti, jog jo namams ir dar gyvai įmotei, gresia baisus pavojus. Vyriškis tarsi pelėsiu apėjęs keista magija. Tad porai, Grifinui ir Vaibornui, nelieka nieko kito, kaip pakuotis paviešėti kaimelyje iš kurio Grifiną kažkada išvarė...

Mano Nuomonė: Šiaip jau tai gerai, kad šiose knygose bene visada paliečiami ir dabar LGBT bendruomenėje aktualūs klausimai. Tokie, kaip: kaip gyventi toliau, kai tie, kurie turėjo mylėti besąlygiškai nuo tavęs nusisuko, dėl to, koks gimei? O linksmesne tema, tai Kristina yra kažkas nuostabaus. Ji tikrai būtų geriausia Esteros Gold (Magpie Charm) drauge ir abi jos tada galėtų su magija ir medžiokliniais šautuvais medžiot visokius piktadarius! Gal kas tokią knygą žinot?

Dėl fakto, jog knygos rašomos taip tarsi viena byla per knygą, jos tapo šiek tiek nuspėjamomis. Mat žinai, jog tuoj prasidės suirutė, ir žinai, kad ji vis tiek gerai baigsis knygos gale. Šiai duodu 4/5, bet manau šiek tiek nuo šių knygų pailsėsiu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.