2019 m. kovo 22 d., penktadienis

drakula | John G. Hartness "Straight to Hell" | Quincy Harker, Demon Hunter 2

Autorius: John G. Hartness
Pavadinimas: Straight to Hell
Serija: Quincy Harker, Demon Hunter 2
Žanras: Miesto Fantastika, Paranormalu
Psl.: 99
Įvertinimas: 5/5 | Goodreads

Oi, kaip laukiau paskaityt antrą knygą serijoj. Pirmoj balsu juokiausi. Knyga buvo pilna veiksmo, bajerių, patiko man.

Apie Knygą: Atrodytų neturėtų gi būti labai lengva atverti vartus į Pragarą, ar ne? Pasirodo gi, tereikia rasti ką nors iš tiesiogės tam tikros šeimos linijos. Tarkime, Judo. Tad kai pagrobiamas toks jau nelabai draugiškas, bet šiaip jau atrodytų nepiktybiškas vaikinukas, o kultistai pradeda į Žemę kviest Keturis Apokalipsės Raitelius, Harkeris ima raitotis rankoves. Tik jau ne po jo nosim, ne jo mieste, bjaurybės!

Mano Nuomonė: Sakyčiau, jog knyga buvo labai per trumpa. Bet geriau pagalvojęs manau, jog knyga buvo idealaus ilgio, kad nupasakotų vieną stiprią istoriją, su truputėliu nuokrypų į vieną ar dvi šalutines. Be jokių ilgų aprašymų, bereikalingų scenų, ar kitokios grafomanijos. Ir parašyta ji labai gerai, lyg vienas tų senų klasikinių komiksų apie super herojus. Kartais atrodo, kad Harkeris - labiau nuo proto nušokęs, nei Deadpool'as, kitą syk gali tik isteriškai juoktis iš to, kas ką tik nutiko.

Kitam mėnesiui planuoju skaityti Dacre Stokerio knygą apie Drakulą. Tikrai nelaukiu, nes tai reiškia, jog beveik du mėnesius netęsiu šios serijos. O knygai dabar duodu 5/5, ir vis dar rekomenduoju.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.