2019 m. sausio 8 d., antradienis

heistas | Van Allen Plexico "Vegas Heist"

Autorius: Van Allen Plexico
Pavadinimas: Vegas Heist
Serija: -
Žanras: Heistas, Trileris
Psl.: 240
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Nelabai mėgstu heistus iš Oušeno 11 laikų. Man labiau patinka modernūs darbai, kur daug sunkiau nepakliūt į nagus teisėsaugai, ir reik kur kas daugiau proto, kad ką nors apskritai peštum. Bet ši knyga mane maloniai nustebino tuo lengvu humoru, bei, na... Karma.

Apie Knygą: Cezario Rūmai Las Vegase turėjo atverti duris klientams Naujųjų Metų išvakarėse. Tad vaikinai neturėjo daug laiko nei darbui suplanuoti, nei pasiruošti. Nepadėjo ir faktas, jog jau nuo pat pradžių į šį darbą įsiliejo dalintis nelabai norintys nariai. O skaičius žmonių, su kuriais reikėtų dalintis, vis nenumatytai paaugdavo.

Tad štai jie, mažytis būrelis profesionalių plėšikų ir šaltakraujų žudikų, šalia tuoj atsiversiančio seifo. Jame gali būti iki dešimties milijonų dolerių. Su tiek jau galima ir ginklus kabint ant kablio, bei netrukdomam gyvent kur nors, kur visada šilta. Tereikia paspausti gaiduką, ar detonatorių, durti į nugarą. O tada, kai nusės dulkės, pažiūrėti, kas liko ir kas iš čia išeis gyvas.

Mano Nuomonė: Knyga priminė geriausius Oušeno 11 laikus ir geriausias tų filmų dalis. Buvo labai linksma, kaip visi siuto, pyko, planavo ir tai žiūrėk čia juos apsuko apie pirštą, tai ten kažką suvėlė. Knygos gale iš vis juokinga buvo, prisiminiau tą posakį "neskubėk ir būsi pirmas", nes taip ironiškai baigėsi. Knyga ir parašyta gerai, jei mintys neklajoja, tai tikrai galima suprast ir nuspėt, kas bus, kas šiuo atveju man labai pritinka. Bet veikėjų tiek daug, o tinklas toks sumazgytas, jog kelis syk teko grįžt atgal, daskaityt, nes pamest giją tikrai lengva.

Gera, linksma knyga apie kazino apiplėšimą. Duodu 4/5, vienintelis minusas būtent tas veikėjų skaičius, tarp kurių labai lengva pasimesti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.