2018 m. gruodžio 16 d., sekmadienis

K.J. Charles "Wanted, A Gentleman"

Autorius: K.J. Charles
Pavadinimas: Wanted, A Gentleman
Serija: -
Žanras: Istorinis Romanas, LGBT Literatūra
Psl.: 131
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Atrodo jog visgi artėju prie KJC bibliografijos galo, kas ir smagu ir liūdna. Smagu, nes visada juk kirba suskaityt viską, ką parašė mėgstami autoriai. O liūdna, nes dabar visų knygų teks laukti kol jos bus parašytos.

Apie Knygą: Theodore Swann publikuoja pažinčių skiltį. Ledi, subjaurota vėjaraupių, ieško vyro ir panašiai, žo, senovinis tinderis su tarpininku. Ir tą dien darbas vyko, kaip visada, iki pro duris bene įsiveržė aukštas, dailus juodaodis, grėsmingai ramiai reikalaudamas informacijos apie konkretų skelbimus rašantį vyriškį. Bet Swann darbas priklauso nuo jo diskretiškumo, kas gi norės rašyti žurnaliūgai, kuris pirmam paprašiusiam davė jų adresą? O jeigu nepadės... Na, be beveik garantuoto kailio išpėrimo, greičiausia dar ir niekada nebepamatys šio žaviai grėsmingo džentelmeno. Laimei, Theodore Swann slapčiomis uždarbiauja ir rašydamas pigius romanus, ir tikrai gerai išmano piktadarius. Bent jau, pakankamai, kad rastų visus tenkinančią išeitį.

Mano Nuomonė: Labai trumpa ir ne pati geriausia, bet vis tiek smagi knygelė. Swann'as nemoka rašyti herojų, tad su knygos tėkme išmoksta į viską žvelgti kitu kampu, piktadario akimis. Taip lengvai ir paprastai susiskaitė, viskas taip greit rutuliojosi. O ir veikėjai, kaip visada su KJC, visi saviti. Pailsėt labai tinkamas skaitalas.

Gera, bet be galo trumpa knyga. Ne pati mėgstamiausia iš KJC, bet ei, ne visos gali būti Šarkos ir Varnos, ar ne? 4/5 šiam kartui.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.