2018 m. gruodžio 2 d., sekmadienis

Įvairovė | Megan Derr "Dance With the Devil"

Autorius: Megan Derr
Pavadinimas: Dance With the Devil
Serija: Dance With the Devil 1
Žanras: Paranormalu, LGBT Literatūra
Psl.: 204
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Čia viena tų knygų, kur pasiėmiau absoliučiai bet ką, nes nieko nenorėjau skaityt, tęst. Kelis syk taip radau savo mėgstamiausias knygas. Šiuo atveju istorija buvo nebloga, bet prie mėgstamų nedėčiau. Romano dalis buvo labai nereikalinga, mat kitu atveju, be tos dalies, čia būtų buvęs paranormalus detektyvas, su antgamtiniu protagonistu, ir tai būtų buvę nuostabu.

Apie Knygą: Krisas - paranormalių reiškinių detektyvas. Jis - pusiau vaiduoklis, dėka savo galingos raganos mamos, kuri kažkada sugebėjo sutelkti pakankamai energijos, kad jo vaiduokliui tėvui sukurtų kūną trims paroms. Jo darbe toks derinys labai  praverčia, kur paslaptys slepiamos užrakintuose kambariuose, ar yra tyliai aptariamos privačioje kompanijoje. Darbo Audrų Mieste irgi netrūksta: į goblino namus įsimetė vaiduoklis; ten jau kažkam reikia grimuaro, kuris priklauso Audrų Demonui; tas pats Audrų Demonas tiesiog nesveikai gviešiasi absoliučiai visų grimuarų ir nė neketina su jokiu skirtis; nukankintas ir pavergtas imp'as pasipriešina savo švelniai prigimčiai, kad išgyventų; geismo demonas bando perimti be lyderio likusią vilkolakių gaują; ir taip toliau, ir toliau...

Mano Nuomonė: Knyga sudaryta iš daug skirtingų bylų, bet jos visos jungiasi į vieną visumą, vieną istoriją. Tokia gera smagi atmosfera, detektyvų biuras, tiria antgamtinius reiškinius, padeda paranormalioms būtybėms. Vos ne pusiau-vaiduoklis Šerlokas. Nu bet ta romano dalis, kaip ne vietoj buvo kažkaip. Kai kurios bylos dėl to per lengvai ėjos, užtekdavo pamojuoti didžiausio pikčiausio demono žieduku ir visi uodegas pabrukdavo.

Manau paskaitysiu dar kokią vieną, pažiūrėt gal kiek geriau. Bet pareigos tęsti seriją kol kas visai nejaučiu, tad dar žiūrėsim. Tokia, nebloga šiaip, bet, kaip ir sakiau, gadina viską romano dalis. Kol kas 4/5.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.