2018 m. lapkričio 11 d., sekmadienis

Įvairovė: K.J. Charles "Rag and Bone" | Rag and Bone 1

Autorius: K.J. Charles
Pavadinimas: Rag and Bone
Serija: Rag and Bone 1
Žanras: LGBT, Istorinis romanas
Psl.: 202
Įvertinimas: 5/5 | Goodreads

Su K.J. Charles man niekad nebūna problemų. Puikios knygos, viena po kitos mėgstamiausios. Tai va kai jau prireikia kokybiško lengvo skaitalo, imu jos darbus. Dabar gi, po tos pusinės, pasiėmiau pilną "Rag and Bone" knygą ir ji irgi nenuvylė.

Apie Knygą: Vieną jaukų vakarą, kurį Nedas leido su Crispin, jį pažadino dainavimas. Keistas, aiškus, ir labai ne vietoje, mat daina sklido iš už uždarų ir užrakintų durų, kitos parduotuvės, kuri rods jau buvo užrakinta. Sunerimęs Nedas atsikėlė ir nuskubėjo pažiūrėti, kas ten, pasiryžęs iškaršti kailį nedorėliams, ketinantiems apiplėšti jo draugą. Vietoje to rado tą draugą degantį vidury savo parduotuvės. O bekūnė daina tebetraukė savo tiradą, kurią, kaip greit paaiškėjo, tegirdėjo vienintelis Nedas. Natūralu, jog iš niekur nieko vidury kambario sudegus žmogui - kyla daug problemų. Crispin, kad ir nenoromis, išėjo ieškoti pagalbos tarp Praktikuojančių, o Nedas ėmėsi pats tirti keistas mirtis, mat tokių, pasirodo, buvo ne viena. Kuo gi prasikalto jo vargšas kaimynas? Kas, po galais, dainavo tą dainą? Ir kodėl burtininkas Crispin, bei jo kolega, nerado jokių magijos pėdsakų??

Mano Nuomonė: OoooOo... Nekromancija! Norėčiau sužinoti daugiau apie šią magiją šiame pasaulyje. Neabejoju jog Stephen Day turėtų daug istorijų. Jį beje, kaip ir Esther Gold, čia sutinkame ir net gauname jais abiem, bei tuo jų fantastišku banteriu pasigrožėti pro Nedo ir Crispin akis. Buvo labai smagu. Ir veiksmas įtemptas, ir juokai geri.

Žodžiu, kaip visada. KJC man visą skaitymo savaitę praskaidrino. Kartais džiaugiuosi, kad dar toli gražu ne viską jos suskaičiau, nes nežinau, ką darysiu, kai reiks laukt iki parašys kažką naujo. O šiai, žinoma, duodu 5/5.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.