2018 m. lapkričio 27 d., antradienis

Diana Rowland "White Trash Zombie Gone Wild" | White Trash Zombie 5

Autorius: Diana Rowland
Pavadinimas: White Trash Zombie Gone Wild
Serija: White Trash Zombie 5
Žanras: Zombiai, Paranormalu
Psl.: 325
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Nemeluosiu, manau pasiekiau skaitymo bloką. Ir tai turbūt dėl viso nuovargio, o ne knygų, bet knygos nuo to vis tiek kenčia. Mat net tokia paprasta knyga, kaip penktoji White Trash Zombie skaitėsi sunkokai. Bet, ei, bent jau smagu buvo, tai dar ne visai nesiskaito.

Apie Knygą: Angel gyvenimas, vos ji jį pasitaisė, grasina tuoj pat sugriūti. Tapusi zombe ji gavo labai lengvai mesti visas priklausomybes nuo narkotikų, mat jie tiesiog nebeveikė. Bet štai atsirado tokių, kurie sukurti būtent zombiams, ir tikrai smagiai veikia. Jei tik ji puls taip žemai, kad imtų juos vogti iš savo sergančio zombio vaikelio, to paties vyruko, kurį pavertė zombiu. Prie to pridėkime grįžusį serijinį zombių žudiką, bei papildomus pėdsakus prie jo nužudytųjų, kurie veda tiesiai prie jos ex, kurio ji tikrai nelaikė nei tokiu buku, nei šaltakrauju žudiku. Ir viską užbaikime galimu Exodus. Nežinau, kaip tai pavadinti lietuviškai. Šiuo atveju tai poreikis zombiams pasitraukti iš visuomenės dėl grėsmės, jog tuoj kas nors viską atskleis ir prasidės visuotinė, pasaulinė jų medžioklė. O naujas filmas apie zombius tam tikrai nepadės, ypač, kai jame vaizduojami realūs vaizdo įrašai, su tikrais zombiais, darančiais savo darbą: žudančiais, ėdančiais smegenis.

Mano Nuomonė: Patinka man Angel. Bet kažko jai tiesiog trūksta. Nepadeda ir tas faktas, kad visas jos redneck-iškumas, bei baltosios šiukšlės pavidalas yra jos pačios pirštu parodomas. T.y. padaro ji ką nors gudraus, bet gal ne tokio, apie ką kiekvienas pagalvotų, kaip apie sprendimą, ir skaitytojui paaiškina, jog taip padarė, nes yra redneck'ė. Nu jo, gerai, ką gi. Plius, šioje knygoje labai rimtai mesta ir pamesta labai daug gijų iš praeitos knygos. Tarsi visi anie herojai staiga susirado gyvenimus, ar tapo tikromis subinėmis, kurie staiga suprato, jog Angel nemėgsta. Vienintelis tikras istorijos pliusas, neskaitant pačios pagrindinės gijos, kuri buvo tikrai nebloga, yra Nick the Prick siužetas.

Ai, tokia normali. Kiek geresnė nei vidutinė lyginant su kitom tokio tipo ir žanro knygomis. Tai duodu 4/5 ir turbūt tuoj imsiu paskutinę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.