2023 m. balandžio 10 d., pirmadienis

knygos apžvalga | Katee Robert "Learn my Lesson" | Wicked Villains 2

Autoriai: Katee Robert
Pavadinimas: Learn My Lesson
Serija: Wicked Villains 2
Žanras: Perpasakojimas; LGBT
Psl.: 268
Įvertinimas: 3/5 | Goodreads

Pasiėmiau antrą Katee Robert serijos Wicked Villains knygą "Learn My Lesson", vien tam, kad įsitikinti jog pirmoji nebuvo tik prisvilęs blynas. Nors ši - geresnė, deja blynas vis dar neša degėsiu.

Apie Knygą: Hadą išdavė. Taip skausmingai ir žiauriai, kad iš Olimpo jis pasitraukė kupinas pykčio ir su keršto troškuliu. Tad kai į akiratį įsmunka žavus jaunuolis Heraklis, progos jis nė neketina praleisti ir pasiunčia savo dešiniąją ranką, Megerą, jį suvilioti ir įtraukti į kol kas jam vienam matomas pinkles...

Mano Nuomonė: Rašymas tikrai pagerėjo, veikėjai nebe tokie lėkšti, o šalutinių - pakankamai vengiama, kad nekiltų tas baisus disonansas, kur kalbama bene su sienomis. Jei prisimerksit ir labai norėsit, tai gal net jausti mažytė sąsaja su veikėjais ir jų istorijomis, tomis, kurios čia turėtų būti perpasakojamos. Realia, manau jei tiesiog ieškot gero laiko, trupučio papildomos erotikos, tai gal knygos ir neblogos. Bet va mano buka galva gi ieškojo piktadarių, kaip lyg ir žadėjo serijos pavadinimas, o ne kink'ų. 

Duodu turbūt stiprų 3/5, tikrai nėra labai blogai, tiesiog tikrai ne man. Kol kas čia ir baigsiu su serija, gal kada, kai erzulys ant savęs praeis, kad taip pasimoviau, grįšiu.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.