2023 m. balandžio 7 d., penktadienis

knygos apžvalga | Hideyuki Kikuchi "Vampire Hunter D: Mysterious Journey to the North Sea, part two" | Vampyrų Medžiotojas D 8

Autoriai: Hideyuki Kikuchi
Pavadinimas: Vampire Hunter D
Serija: Vampyrų Medžiotojas D 8
Žanras: Mokslinė Fantastika; Siaubo Literatūra
Psl.: 286
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Pabaigiau Hideyuki Kikuchi knygą "Vampire Hunter D: Mysterious Journey to the North Sea, part two", praeitos knygos tęsinį ir aštuntą dalį Vampyrų Medžiotojo D novelių serijoje. Kol kas vis dar neblogai.

Apie Knygą: Kova dėl Aukštuomenės, vampyrų, palikto perlo tęsiasi ir darosi vis nuožmesnė. Kiekviena antgamtinė būtybė, kiekvienas kovotojas, daro viską ką gali bandydamas įgauti bent šiokį tokį pranašumą prieš varžovus ir patį Vampyrų Medžioją D. Pastarajam tenka nelemta dalis atrėminėti išpuolius, saugoti šį keistą miestelį ant jūros kranto, merginą, kuriai priklauso perlas, bei stabdyti tai, kas bando išlysti iš po to nelemto vandens... Mat kažkas ten bunda. Ir nėra itin patenkintas visu šiuo šurmuliu.

Mano Nuomonė: Šioje tikrai daugiau veiksmo, tad jaukiai pailsėti turbūt neleis, bet skaityti apie visokius ten planus, intrigas, bei bandymus vieniems kitus nudaigoti tikrai gerai apgalvotais būdais buvo labai įdomu. Dauguma veikėjų, bent tie, kurie turėjo daugiau nei dvi eilutes dialogo, puikiai išrutulioti, kiekvienas turėjo savo istoriją, praeitį, charakterio subtilybių. Problema iškilo tik Hideyuki Kikuchi bandant kurti intrigą ne tik veikėjams, bet ir skaitytojams, nes vietomis užbėgta už akių pačiam veiksmui, ko pasėkoje atrodė, jog kažką praleidau iki paaiškinimai parėjo vėliau.

Vis dar gerai einas, 4/5.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.