2019 m. sausio 13 d., sekmadienis

įvairovė | K.J. Charles "The Price of Meat"

Autorius: K.J. Charles
Pavadinimas: The Price of Meat
Serija: -
Žanras: Siaubo, LGBT Literatūra
Psl.: 73
Įvertinimas: 5/5 | Goodreads

Na, kada gi aš pasimokysiu, kad KJC nedera knygų imti skaityti naktį? Šita buvo tikras siaubo filmas, apie plėšomus ir ėdamus žmones, kaip po to užmigti? Bet iš kitos pusės, tai ji man labai patiko, tai net ir nežinau.

Apie Knygą: Londono širdyje esama puvėsio vadinamo Alsatijos Laisve, kur tamsoje susigrūdę gyvena patys baisiausi nusikaltėliai, ten pabėgę nuo įstatymo, mat čia Karaliaus Nuostatos negalioja. Kartą čia patekęs - išeisi nebent pasiruošęs mirti. Bet, kai pasirinkimas tarp mirties ir Alsatijos - dar reikia gerai pagalvoti. Čia, tamsoje, viešpatauja alkis ir žiaurumas. Žmonės valdomi vadinamųjų Freemenų, pačių baisiausių jų luomo padarų, vos ne elito, kurie rado, kaip iš Laisvės išeiti ir į ją vėl grįžti nepalikus galvos. Iš anapus jie čia pristato maisto, mėsos... Tik, kad kai kurie verčiau renkasi mirtį badu, nei tą mėsą.

Johana Oklė neturi kitos išeities, kaip tik lysti į šią košmarų karalystę. Jai žūt būt reikia išgelbėti savo mylimąją. Tik prieš tai dar teks pačiai kažkaip išgyventi tarp pačių tamsiausių padarų, kurie kažkada buvo žmonės.

Mano Nuomonė: Knyga tikrai labai baisi ir jei turite bent kokią baimę apie buvimą suvalgytais po mirties, ar kanibalų fobiją - geriau jos venkite. Bet jei tokių baimių neturite, tai tikrai rekomenduoju, kaip labai įdomią siaubo knygą, kur žmonės plėšomi į gabalus dar gyvi, o užsitęsęs kanibalizmas, žmogienos valgymas - jau paveikė protus. Buvo labai įdomu skaityti, net jei po to užmigti gal kiek sunkoka ir nejauku, baisu susapnuoti tai, apie ką ką tik skaitei.

Gera, bet šiurpi knyga. Bet juk tikrai ne pirma tokia iš KJC repertuaro, tad ko aš vis stebiuos? Šiai duodu 5/5, trumpa, greita, tamsi ir labai baisi.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.