2018 m. gruodžio 18 d., antradienis

Jeaniene Frost "Into the Fire" | Night Prince 4

Autorius: Jeaniene Frost
Pavadinimas: Into the Fire
Serija: Night Prince 4
Žanras: Paranormalus Romanas, Vampyrai
Psl.: 340
Įvertinimas: 5/5 | Goodreads

Labai nenorėjau pabaigti šitos serijos. Ji man labai patiko, o daugiau tokių, bent kol kas, nežinau. Tokių konkrečiai gerų, su Drakula. Bet... Labai jau norėjosi dar paskaityt, tai va ir gavos. Dabar man reikia jų popierinių, kad galėčiau skaityt iš naujo ir žymėtis viską, kas patiko.

Apie Knygą: Leila magiškai pririšta prie galingo nekromanto, Vlado įsūnio, Mirčos (Mircea). Jei vienas iš jų sužeidžiamas - kitą ištinka tokia pati lemtis. Tad nėra kaip nužudyti vieną, nepribaigiant ir kito. O poreikis tam vis auga, ypač kai Mirča pagrobiamas kitų piktų magiškų dėdžių, kurie labai nemyli Vlado Smeigiko.

Drakula, nebežinodamas ko daugiau griebtis, susisiekia su kraujo broliu (jie abu vampyrais paversti to paties asmens). Ir nors Ionas (Jonas?) visiem tampo nervus, per daug slepia ir šiaip, panašu, nejaučia didelio noro padėti, gan greit paaiškėja, jog padėti jis visgi tikrai gali. Mat, po kelių nevykusių bandymų jo iškviestas demonas atskleidžia, kad burtus panaikinti gal būt galėtų pati Leila, su savo magija. Bet, tam žinoma reikia pasikuisti jos praeityje, surasti jos kilmės šaknis, o nuo čia iki ten - daug laiko, kurie jie tikrai nebeturi. Mat Vlado priešai ką tik rado jo silpnąją vietą...

Mano Nuomonė: Puikus, greito veiksmo antgamtinis trileris ir rimtas paranormalus romanas, tai turėkit omeny, jei pastarųjų nemėgstat, o viršelis neišdavė kokio pobūdžio čia knyga. Man čia toks neįprastas pasirinkimas, kitu atveju turbūt būtų keista, ko gi man taip patiko šita serija, bet šiuo atveju viskas aišku: Drakula. Veiksmo daug, pilna visokių suregztų planų, apie kuriuos kiti veikėjai nieko nepaklausia, todėl ir skaitytojas nieko apie juos nežino, net jei ir pastebi, kad va čia kažkas kažką leptelėjo, bet nieks apie tai nebeužsiminė. Visi herojai veikė patys sau, niekas nestovėjo ir nelaukė, kada ateis eilė paklausti to klausimo, į kurį herojus galėtų atsakyti kažką didingo ir tuo būt skaitytojo labiau mylimas. Bet vat kas nepatiko, tai, kad baigės per greit. Norėjau demono medžioklės, arbatėlės su Ionu ir gal būt tęsinio su juo ir Leilos seserim, apie kurią irgi reikėjo daugiau naujienų. Ech, kokių tik knygų neatiduočiau už penktą šitoj serijoj...

Patiko man. Labai net. Taip, esu šališkas dėl Drakulos, ir gal romanas būtų trukdęs. Bet knygos parašytos gerai, veiksmas tikrai labai tvarkingas, herojai - stiprūs ir savarankiški. Duodu 5/5 tiek šiai knygai, tiek ir visai serijai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.