2023 m. gruodžio 8 d., penktadienis

knygos apžvalga | Virgil Knightley "Nosferatu Academy" | Dracember 2023

Autoriai: Virgil Knightley
Pavadinimas: Nosferatu Academy
Serija: Nosferatu Academy 1
Žanras: Fantastika; Vampyrai
Psl.: 370
Įvertinimas: 3/5 | Goodreads

Uf. Perskaičiau Virgil Knightley knygą "Nosferatu Academy". Manau iš viršelio aišku, kokio pobūdžio tai knyga. Humoras buvo geriausia visos jos dalis. Faktas, kad Drakula irgi paskaldė bajerių irgi nepakenkė.

Apie Knygą: Barrett gyveno gan normalų gyvenimą. Vienintelis keistas dalykas jame buvo neįprasti ir labai migloti prisiminimai, apie kažkokią mokyklą ar stovyklą, bei ten labai mylėtą mergaitę. Tą pačią, kuri, visa suaugusi, dabar gi pasibeldė į jo darbo duris, reikalaudama atsakymų kurių vaikinas tiesiog neturėjo. Sumetusi, kad tai turbūt tiesa ir jai teks reikalų imtis pačiai, Demonika (rimtai) vaikiną pagrobia ir paverčia vampyru, nepaisydama gando apie galimas to pasekmes... Taip ir baigėsi Barrett normalus gyvenimas. Dabar jis - nenormaliai galingas vampyras, tokių pat antgamtinių asmenų akademijoje, kurią įsteigė pats Drakula.

Mano Nuomonė: Nesuprantu, kaip kartais heteroseksualūs santykiai, seksas, tarp visokių ten vampyrų ir antgamtinių padarų, su iltim, kandžiojimusi ir panašiai vis tiek gali būti tokie vaniliniai, bet va, prašom. Siužetas irgi ne kažką, rasit panašumų su Hariu Poteriu ir net knygų paminėjimo, nors pats autorius atrodo tos frančizės lyg ir neremia, už ką gerbčiau. Pasaulio statymo tik trupiniai. Veikėjai be charakterių. Bet tikrai nemažai labai paprastų ir gerų juokų, humoro, tai daugiau ir nepeiksiu, visai smagiai susiskaitė.

Duodu 3/5 dėl bendros stokos, pati knyga tikrai nėra bloga, jei kažką tokio mėgstat skaityt.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.