2023 m. gruodžio 20 d., trečiadienis

knygos apžvalga | Scott W. Cook "The Dead Travel Fast" | Immortal Dracula 1 | Dracember 2023

Autoriai: Scott W. Cook
Pavadinimas: The Dead Travel Fast
Serija: Immortal Dracula 1
Žanras: Drakula; Trileris
Psl.: 418
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Pabaigiau tokią stebėtinai neblogą, bet siaubingai lėtą Scott W. Cook knygą, pavadinimu "The Dead Travel Fast", panašu jog pirmą serijoje Immortal Dracula. Tikrai mielai paskaitysiu ir kitas, nes pradžia - daug žadanti.

Apie Knygą: Veronika persikraustė į miestelį prie jūros ieškodama įkvėpimo savo siaubo knygoms. Ir jau buvo ėmusi dvejoti šiuo savo sprendimu gyventi tokioje nuostabiai idiliškoje ir ramioje vietoje, bet čia gyventi atsikėlė ir kitas, žinomas ir jos labai mylimas siaubo autorius, Vincas Dreikas (Vince Drake). O po to miestelio ramybė ištirpo greičiau, nei pernykščias sniegas. Ėmė dingti žmonės, rastis bekraujai lavonai, jų krauju - paliktos žinutės, įspėjimai. Klausimas tik - kam?

Mano Nuomonė: Labai, labai lėta knyga. Bet su gan įdomiu seno mito perpasakojimu. Autorius neslėpė iš kur viskam sėmėsi įkvėpimo, jo veikėjai, įskaitant ir patį Drakulą, mielai ir sklandžiai aptarinėjo kitas knygas / medijas apie vampyrus ir net patį Drakulą. Kiti veikėjai nebuvo tiek labai išvystyti, bet parašyti vis tiek neblogai. Šiek tiek priminė King'o darbus, kur siužeto metu kartais nusikeliama pas kitą, šalutinį veikėją ir detaliai nupasakojant jų patiriamus įvykius sukuriamas pagrindas kokiai nors siaubo scenai. Labai neblogai. Mielai paskaitysiu ir kitas, mačiau dar bent vieną.

Neblogai, stiprus 4/5.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.