2022 m. spalio 18 d., antradienis

knygos apžvalga | Agustina Bazterrica "Mes, gyvuliai

Autoriai: Agustina Bazterrica
Pavadinimas: Mes, gyvuliai
Serija: -
Žanras: Siaubo knygos; Trileris
Psl.: 211
Įvertinimas: 5/5 | Goodreads

Ieškodamas siaubo knygų Spaliui radau Agustina Bazterrica "Mes, Gyvuliai", vidutiniškai įvertintą, bet labai stipriai liaupsinamą. Ir tai galimai geriausias freaky kūrinys, kokį skaičiau. Freaky in a sense, kad nu... Nesveiki jie ten, visi.

Apie Knygą: Prasiautęs virusas padarė gyvūnų mėsą žmonėms - mirtina. Tačiau vis tiek norėdami proteino tokioje formoje, žmonės rado tiek pasiteisinimų, tiek ir būdų jo gauti. Ėmė dygti gamyklos, tiekiančios "specialią" mėsą, auginamą būtent maistui. Bet, kur yra paklausa, ten yra ir juodosios rinkos pasiūla. Pigesnė mėsa tų, kurie ką tik mirė ligoninėje, nuo senatvės ar ligų. Brangesnė mėsa tiems, kam patinka kai jų kepsnys - turi vardą...

Mano Nuomonė: Neįtikėtinai šlykšti ir nereali knyga, baisi ir bjauri, bet negalėjau nustoti skaityti. Iškrypusi visuomenė, kurioje vienintelis resursas, kurio netrūksta yra žmonės, ėmė ėsti vieni kitus. Laukinės gaujos, rafinuoti žmogeliai miestuose, milijardieriai, kurie nupirks jus už skolą ir šansą. Skrajutė su diagrama, kaip savo maistinį padarą, nes žmonėmis jų nieks nelaiko ir nevadina, išlaikyti gyvą nupjaunant dalis maistui... Rimtai, man pagrindinio veikėjo istorija ir drama tik trukdė, maišės vis po kojomis, kai aš te norėjau skaityti tuos siaubus.

Stiprus 5/5 ir labai rekomenduoju.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.