2022 m. rugpjūčio 1 d., pirmadienis

knygos apžvalga | Craig Alanson "Match Game" | Expeditionary Force 14

Autoriai: Craig Alanson
Pavadinimas: Match Game
Serija: Expeditionary Force 14
Žanras: Mokslinė Fantastika; Kosminė Opera
Psl.: 698
Įvertinimas: 5/5 | Goodreads

Sunku net patikėti, kad Craig Alanson knyga "Match Game" yra keturiolikta Expeditionary Force serijoje. Vis dar labai gera. Ir dar ne paskutinė.

Apie Knygą: Žmonija skinasi kelią iš labai pavojingų situacijų, kur priešininkai - tiesiog neįsivaizduojamai pranašesni - blefu ir melais. Mat nepaisant to, koks didingas ir galingas yra Skipis, tokios didelės dalies visatos jis tiesiog nepajėgtų sulaikyti, jei šie, panorėję jį pagrobti, nuspręstų paimti visą žmoniją - įkaitais, arba juos tiesiog sunaikintų. Kita vertus, jei Skipis Didingasis nebūtų toks jau unikalus... Pasklidus gandui apie dar vieną pabudusį Senųjų DI, prasideda tikra aukso karštinė, nes visos tautos norėtų tokio pranašumo prieš priešus ir prieš tuos nelemtus žmones.

Mano Nuomonė: Kažkuriuo metu taip juokiausi, kad net ašaros ištryško. Manau jog ši, kol kas, yra mano mylimiausia knyga. Nebuvo beprasmio istorijos tampymo, kiekviena istorija prisidėjo prie pagrindinės eigos, visos buvo labai įdomios ir labai linksmos. O jau posūkiai...

Nepajudinamas 5/5.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.