2022 m. vasario 23 d., trečiadienis

knygos apžvalga | Ray Russell "The Playboy Book of Horror and the Supernatural"

Autoriai: Ray Russell ir kiti
Pavadinimas: The Playboy Book of Horror and the Supernatural
Serija: -
Žanras: Siaubo; Trumpos Istorijos
Psl.: 390
Įvertinimas: 5/5 | Goodreads

Playboy žurnalas, sukurtas, kaip vyrų gyvenimo būdo žurnalas, o ne žurnalas visam tam, kuo jis plačiajai auditorijai gali pasirodyti nepriimtinas, turi gan senas trumpų istorijų, tokių, kurias mainstream medija nurašė, kaip nederamas (nebūtinai prastas, bet, tarkime, tam laikotarpiui - per atviras, per baisias, per žmogiškas), publikavimo šaknis. Tarp ten publikuotų autorių yra tokie žinomi ir mylimi vardai, kaip Haruki Murakami, Chuck Palahniuk ir Margaret Atwood, bei daug kitų. Manau, tai jau kalba už save... Na, o šiandien aš prskaičiau Ray Russell ir daug kitų autorių sukurptą siaubo antologiją "The Playboy Book of Horror and the Supernatural", šiurpią trumpų istorijų kolekciją.

Apie Knygą: Siaubo ir antgamtinių dalykų antologija, knyga pilna šiurpių istorijų, kurias skaitant oda pagaugais eina tiek dėl visokių jose pasirodančių būtybių, keistų galių, prakeiksmų, tiek ir dėl pačių žmonių.

Mano Nuomonė: Ne visos geros, bet istorijų daug, jos - trumpos, tai per prastesnes lengva greit prasieit ir pasimėgaut vis pateikiama geresne ar net labai gera, dėl kurių ir verta skaityti visą. Tikrai įdomiai parašytos, prieš kiekvieną - trumpas komentaras, padėjęs nusiteikti.

Stiprus 5/5, buvo labai smagu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.