2021 m. rugsėjo 18 d., šeštadienis

knygos apžvalga | Kathy Reichs "Bare Bones" | Kaulai 6

Autoriai: Kathy Reichs
Pavadinimas: Bare Bones
Serija: Temperance Brennan 6
Žanras: Nusikaltimai; Trileris
Psl.: 416
Įvertinimas: 3/5 | Goodreads

Perskaičiau šeštą Kathy Reichs serijos Temperance Brennan, mums gal geriau žinomą serialo Kaulai pavadinimu, knygą, "Bare Bones". Kuo toliau, tuo labiau stebiuosi, tai iš ko gi visgi gimė serialas...

Apie Knygą: Sudeginto kūdikio palaikai. Keli maišai pilni lokių kaulų. Kontrabandos lėktuvo keleivių palaikai. Temperance Brennan jau ir taip visko, bėdų ir darbo turėjo iki kaklo. Jai visiškai nereikėjo to papildomo nuotykio su psichopatu, kurio taikiklyje atsidūrė... Klausimas tik, kurie palaikai jį prišaukė prie jos durų?

Mano Nuomonė: Labai jau negražiai autorė gėdija ir šaiposi iš apkūnių veikėjų. Atrodo suaugus moteris, o ir parašė atrodo tokią pačią suaugusią moterį, o kaip mokinukė žeminą kažkieno išvaizdą, tarsi jų charakteris būtų pakankama priežastis taip elgtis. Prie to paties nepadėjo ir kol kas bene visose knygose serijoje besikartojančios temos: jaudinimasis dėl asmens, kuris visą Tempės bėdų laiką praleidžia ne ryšio zonoje, bei tiesiog mirtina grėsmė gyvybei dėl tiriamos bylos.

Skaitoma. Labai lengva, plius tas nostalgijos pliusiukas, todėl ir skaitau, jei taip tiesą pasakius. Duodu 3/5, ne daugiau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.