2021 m. rugpjūčio 1 d., sekmadienis

knygos apžvalga | Dan Abnett "Inkvizitorius: Ateivių kryžius" | Eisenhorn 1

Autoriai: Dan Abnett
Pavadinimas: Inkvizitorius: Ateivių Kryžius
Serija: Eisenhorn 1
Žanras: Kosminė Opera; 40k
Psl.: 320
Įvertinimas: 5/5 | Goodreads

Kokia neįprasta istorija. Perskaičiau Dan Abnett knygą "Inkvizitorius: Ateivių Kryžius" pirmą Eisenhorn serijoje, kuri yra tik nedidelė dalis Warhammer 40,000 visatoje ir turiu pripažinti, kad nieko panašaus man dar neteko skaityti.

Apie Knygą: Inkvizitorius Eisenhorn kantriai persekiojo savo priešą iki pat tos nelemtos, ledu ir tamsa apkaustytos planetos. Pergalę apkartino gausybė mirčių, bei supratimas, jog jo priešininkas tebuvo nedidelė dalis kur kas didesnio, Chaosui pavaldaus mechanizmo. Belieka skubiai sekti gija, kol ši dar neatšalo ir viltis, jog dar ne per vėlu sustabdyti grėsmę.

Mano Nuomonė: Knyga labai gerai parašyta, tad jei norite šiek tiek pasipildyti anglų kalbos žodyną, tikrai rekomenduoju ją skaityti originalo kalba. Istorija įdomi, gerai išdėliota, pilna labai plačios ir geros mitologijos, istorijos. Kaip jau ir minėjau, nieko panašaus neteko skaityti. Bet po kelionės klausantis inkvizitoriaus, jo šuolių tarp žavių ir atšiaurių planetų, pažinčių su keistais žmonėmis, ekstremalių kovų, vis artėjant prie Chaoso, to neįsivaizduojamo, protą pavergiančio ir į beprotystę privedančio... Taip, manau tęsim.

Labai rekomenduoju. 5/5.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.