2021 m. rugpjūčio 10 d., antradienis

knygos apžvalga | Andrea Stewart "The Bone Shard Daughter" | 1

Autoriai: Andrea Stewart
Pavadinimas: The Bone Shard Daughter
Serija: The Drowning Empire 1
Žanras: Fantastika; LGBT Literatūra
Psl.: 438
Įvertinimas: 5/5 | Goodreads

Perskaičiau netiesioginę rekomendaciją, Andrea Stewart knygą "The Bone Shard Daughter", pirmą The Drowning Empire serijoje. Toks gan gaivus truputėlis fantastikos.

Apie Knygą: Keistas kraštas, keista imperija, kažkada niokota karo su be galo galingais priešais, kurių sugrįžimo jos gyventojai bijo iki šiol. Ko pasėkoje senasis imperatorius ir toliau bando palaikyti tradicijas, festivalį, kuriame visi imperijos vaikai turi atiduoti savo duoklę jos saugumui - gabalėlį kaukolės. Iš to gabalėlio kaulo, magijos pagalba, statomi konstruktai, galingi padarai, kurių tikslas yra ginti ir saugoti, mat pavojus teberusena. Bet, kaina nėra tokia jau maža, kokia gali pasirodyti... 

Mano Nuomonė: Labai keistai ir įdomiai supintos istorijos gijos, kartais skaitai ir supranti, jog ana tas įvykis buvo suorganizuotas praeitame skyriuje, kito veikėjo. Visos istorijos metu sunku suprasti, kas gi čia herojai, o kas žaidžia pavojingą žaidimą su ugnimi, vardan savo įsivaizduojamo gero. Gerai parašyta, lengvai sekama ir skaitoma knyga.

Tikrai neblogas pasiskaitymas. 5/5.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.