2021 m. balandžio 21 d., trečiadienis

knygos apžvalga | Kathy Reichs "Deadly Decisions" | Kaulai 3

Autoriai: Kathy Reichs
Pavadinimas: Deadly Decisions
Serija: Temperance Brennan 3
Žanras: Detektyvas; Nusikaltimai
Psl.: 368
Įvertinimas: 3/5 | Goodreads

Kažkada pirkau šias Kathy Reichs knygas blusturgiuose ir second-hand'uose. Kas reiškia, kad pirkau tai, kas ten buvo ir nebūtinai gavau viską serijoje. Taip vat ir gavosi, kad trečioji knyga Temperance Brennan, Kaulų serijoje, pavadinimu "Deadly Decisions" neatsirado mano kolekcijoje. Laimei, visada yra e-knygos.

Apie Knygą: Dingę žmonės, žuvę žmonės, kaulai. Narkotikai, žiaurumai ir kitokio plauko nusikaltimai atveda Brennan prie nelegalių motociklininkų gaujų durų, kur, žinoma, jos niekas nelaukia. Bet visa tai tebūtų eilinis antradienis darbe, jei ne vis jos pusėn metami įspėjimai nesikišti. Nuo raštelio, fotografijos, iki akies obuolio voke...

Mano Nuomonė: Knygoje - labai daug nieko. Tokio absoliutaus nieko, kur veikėjai tik egzistuoja ir nerimauja, pergyvena, galvoja ir mums pasakoja, kaip jiems neramu ir baisu. Paprastai man tai netrukdo, kaip ir netrukdo intarpai, kur herojai rengiasi ar tvarkosi plaukus, net kai tai labai detalu ir įterpiama dažnai. Bet čia gi viskas sodriai uždengė pačią istorija, ko pasėkoje negaliu jums adekvačiai nusakyti nei, kas įvyko, nei kokia, konkrečia tvarka tai vyko.

Jei norit per daug neįtraukiančio kūrinio, šiaip pasėdėti, paskaitalioti gamtoje, ar prie lietaus už lango, tai šita visai neblogai sueina. Stiprus 3/5, bet ne daugiau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.