2020 m. lapkričio 1 d., sekmadienis

knygos apžvalga | Dennis E. Taylor "Heaven's River" | Bobiverse 4


Autoriai: Dennis E. Taylor
Pavadinimas: Heaven's River
Serija: Bobiverse 4
Žanras: Mokslinė Fantastika; Humoras
Psl.: 17 val. 
Įvertinimas: 5/5 | Goodreads

Dennis E. Taylor Bobiverse trilogija man labai patiko, tad apsidžiaugiau, kad bus ketvirta. Palaukti teko ilgokai, bet oi, kaip labai buvo verta pagaliau gaut į rankas "Heaven's River". Jau vien to, kiek labai nustebino.

Apie Knygą: Bobo replikantas vardu Benderis - dingo. Sunerimusi grupelė Bobų imasi sekti jo pėdsakais ir atkeliauja iki keistos planetos, vietinių vadinamos Kvinlendu. Visas jos paviršius atrodo sudarytas iš besikartojančių epizodų. O nusileidus ten ir įsimaišius į populiaciją, paaiškėja, jog tai toli gražu nėra vieninteliai keistumai. Ir kaip labai kai kurios keistenybės gali būti pavojingos... 

Tuo tarpu likę Bobai, ar bent jau jų dauguma, sprendžia politinius klausimus ne tik su žmonėmis, bet ir tarpusavyje. Atrodo jog tolimesnės kartos Bobai - jau labai nutolę nuo originalaus Bobo, savaip mąsto, savaip elgiasi. Kas irgi nežada nieko gero.

Mano Nuomonė: Jeigu skaitėte Craig Alanson Expeditionary Force - turėsit labai riebią priežastį džiaugtis šia knyga. Jeigu neskaitėte, manau vis tiek labai džiaugsitės šia knyga, nes ji - tikrai įdomi, pilna moralės niuansų, pabėgimų per plauką, komiškų situacijų ir kvapą gniaužiančio veiksmo. O prie to dar prisideda visa nauja planeta ir kultūra ant jos, su kuria galime susipažinti. Nežinau, kaip jums, bet man tai bene įdomiausia istorijos dalis.

Puiki knyga. 5/5 ir labai norėčiau viltis, kad bus daugiau.

Instagram

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.