2020 m. spalio 29 d., ketvirtadienis

knygos apžvalga | Niamh Murphy "Gretel: A Fairy Tale Retold"

Autoriai: Niamh Murphy
Pavadinimas: Gretel: A Fairy Tale Retold
Serija: -
Žanras: Perpasakota Pasaka; LGBT Romanas
Psl.: 76
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Blogas man šitas Spalis skaitiniams. 2020 kažkokie baisūs buvo. Iš visų pusių spaudimas skubėti, visokios bėdos, nelaimės, problemos. Tai ir knygų nepavyko pasirinkti geresnių, įdomesnių, tinkamesnių Halloween Vibe'ui. Pabaigiau Spalį su perpasakota pasaka "Gretel: A Fairy Tale Retold", trumpute Niamh Murphy knyga. Nebloga, bet ne tai, ko ieškojau.

Apie Knygą: Sunkūs ir sunkėjantys metai po metų paliko ne vieną kaimą apleistą - žmones išsisklaidžiusius, iškeliavusius ieškoti darbo ir maisto. Tarp jų ir Greta su Hansu. Jaunuoliams ne per geriausiai sekėsi, bet jie laikėsi iš vien, net kai miške abu užpuolė vilkai. Tuo kartu juodu išgelbėjo keista moteris, stipri ir gudri. Priglaudė juos ir sočiai maitino maistu, kurio trūko visiems išskyrus, panašu, ją... Diena po dienos Hanso įtarimai vis labiau stiprėja. 

Mano Nuomonė: Istorija per trumpa, kad paliktų gilesnį įspūdį, bet parašyta neblogai. O ir veikėjai - gerai perrašyti. Jų veiksmai - logiški, su realiu pagrindu. Ir šiaip, nu kam nepatinka ragana, gyvenanti vidury miškų?

Nebloga. Ne tai, ko norėjau, bet knyga dėl to nekalta. Duodu 4/5



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.